Team Gai

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sanakirja.gif Tämä sivu kuuluu Wikin sanakirjaan
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Team Gai Shippuudenissa. Vasemmalta: Lee, Tenten, Neji, Gai

Team Gai (vaihtoehtoinen kirjoitusmuoto Team Guy) on yksi Konoha 11:een kuuluvista tiimeistä. Tiimin johtaja on Maito Gai, ja sen muut jäsenet ovat Rock Lee, Hyuuga Neji ja Tenten. Tiimin nuorisojäsenet ovat Rookie 9-ikäluokkaa vuotta vanhempia, siis ennen aikahyppyä 13-14-vuotiaita ja jälkeen 16-17-vuotiaita. Tiimi osallistui ensimmäiseen chuunintestiinsä vasta vuoden genin-ajan jälkeen, jotta tiimi olisi varmasti silloin valmis koitokseen. Kenestäkään heistä ei kuitenkaan tullut ensimmäisissä chuunintesteissään chuuninia, mutta aikahypyn aikana kaikki läpäisivät chuuninkokeensa. Nejistä tuli lisäksi Konoha 11:n ainut jounin. Periaatteessa tiimi olisi pitänyt hajota Nejin jouniniuden myötä, mutta koska Neji jatkaa tehtävien tekemistä entisessä tiimissään yksin toimimisen sijasta, tiimi on pysynyt koossa aikahypyn jälkeenkin.

Team Gai ennen aikahyppyä. Vasemmalta: Tenten, Neji, Lee

Taijutsu

Team Gai on erikoistunut taijutsun eri muotoihin: Tiimin johtaja, Gai, on itse sekä ninjutsun että taijutsun taitaja mutta erikoistunut taijutsuun; Rock Lee on pelkästään taijutsun käyttäjä ja erikoistunut ulkoisen vahingon tuottamiseen; Hyuuga Neji taas voi chakrakyllästetyillä Juuken-taijutsutekniikoillaan aiheuttaa sisäistä vahinkoa; Tenten on puolestaan erikoistunut erilaisten aseiden käyttöön.

Triviaa

Team Gailla on sarjan kiinalaisteemaisimmat piirteet: Nejin taistelutyyli muistuttaa väistöineen ja pyörähdyksineen sekä tekniikoiden nimien puolesta baguazhang-nimistä kiinalaista taistelulajia; Leellä on lukuisia viitteitä kiinalaisesta toimintasankarista Bruce Leestä; Tentenin asut ovat puolestaan hyvin stereotyyppisen kiinalaisvaikutteisia.

Lähteet