Hoshigakure no Sato

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 22. huhtikuuta 2009 kello 17.03 – tehnyt Nuti (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kartta ikoni.gif Tämä sivu kuuluu Wikin kartastoon
Hoshigakure.gif
Japaniksi: Hoshi (koko nimi: Hoshigakure no sato)
Englanniksi: Star (koko nimi: Hidden Star Village)
Suomeksi: Tähti (koko nimi: Tähden kätketty ninjakylä)
Valtio: Karhu
Johtaja: Hoshikage

Kuvaus

Hoshigakure no Sato eli lyhyemmin Hoshi tai Tähtikylä esiintyy vain Naruto-animen fillereissä. Kylään iski kauan sitten meteoriitti, jolla oli suuria voimia. Kylän ninjat alkoivat suojella meteoriittia ja harjoitella sen läheisyydessä tämän voimien takia. Harjoittelija meditoi meteoriitin läheisyydessä ja keskittää kaiken chakransa oppiakseen uusia taitoja, etenkin mystisen riikinkukkotekniikan. Käyttäjälle ilmestyy "pyrstö", joka muistuttaa riikinkukon pyrstöä, jonka avulla voi suorittaa pitkän etäisyyden jutsuja. Tähden parhaimmat ninjat pystyvät myös lentämään tämän riikinkukkotekniikan avulla.

Kolmas Hoshikage kielsi meteoriitin lähettyvillä harjoittelun, koska oli uskoakseen huomannut, kuinka harjoittelu meteoriitin lähellä vahingoitti ruumista. Harjoittelut aloitettiin uudestaan Hoshikagen murhan jälkeen.

Vaikka Tähtikylän johtajaa sanotaan Hoshikageksi, kylä ei kuulu yhteen Viidestä Suurimmasta ninjakylästä. Tähtikylällä ei olisi edes oikeutta kutsua johtajaansa Kage-arvolla, sillä kylässä ei edes ole ketään Kage-tasoista ninjaa. Kyläläiset antoivat johtajalleen tämän nimen siksi, että he uskovat vielä tulevaisuudessa olevansa yksi suurimmista kylistä ja saavat oikeuden kutsua johtajaansa Hoshikageksi.

Nykyiset ninjat

Entiset ninjat

Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta