Inuzuka Hana

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 20. heinäkuuta 2010 kello 12.04 – tehnyt 84.249.197.187 (keskustelu) (→‎Osa I)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Inuzuka Hana
Inuzuka Hana.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): 17-18 vuotta
Ikä (Shippuuden): 20-21 vuotta
Sukupuoli: Nainen
Silmien väri: Mustat
Ninja-arvo: Chuunin, lääkintäninja (eläinlääkäri)
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Jakso 79
Viimeinen esiintyminen:

Inuzuka Hana on Kiban isosisko ja ammatiltaan eläinlääkäri. Hänellä on muiden Inuzukan suvun jäsenten tavoin taisteluissa eläimiä mukanaan. Hanalla on kolme sutta, jotka ovat erikoistuneet jäljittämiseen lähde?. Näitä susia kutsutaan Haimaru Sankyodaiksi.

Luonne ja kyvyt

Hana on Kibaa rennommin mutta temperamenttisempi, ja hän suostuu mielellään taistelemaan kylänsä puolustamiseksi. Kuten useimmat Inuzuka-klaanin jäsenistä, myös Hana on hyvin uskollinen klaanille. Hana vaikuttaa myös olevan hyvin läheinen Kiballe, ja hän huolehtii perheen kodista kun perheen äiti, Tsume, on tehtävillä. Hän on rakastava ja huolehtiva isosisko. Koska Hana on eläinlääkintään erikoistunut lääkintäninja, hän on mitä luultavimmin myös hyvin älykäs ja taitava chakran käyttäjä. Sen sijaan Hana ei vaikuta olevan erityisen hyvä ompelija: kun hänelle annettiin korjattavaksi Naruton hajonneet housut, lopputulos muistutti enemmän lumppukasaa kuin varsinaista ompeletta. lähde?

Osa I

Hana ilmestyy sarjassa ensi kerran, kun Konohaan hyökättiin ja kylä puolustautui hiekka- ja äänininjoja vastaan. Seuraavan kerran hänet nähdään Sasuken epäonnistuneen hakumatkan jälkeen, ja silloin hän paransi Akamarua Sakonin ja Ukonin taistelun jäljiltä.

Fillereissä lisäksi Hana esiintyy yhdessä muun Konohan eläinsairaalan väen kanssa, kun Akamaru joutui biologisen aseen kouriin ja meni sekaisin. Kiba kuitenkin vapautti Akamarun sairaalasta ennen kuin hoito saatiin loppuun, sillä hän ei luottanut sairaalan henkilökunnan taitoihin voidakseen antaa Akamarun heidän hoiviinsa. Eläinlääkärit kuitenkin onnistuivat tekemään vastalääkkeen, jonka Hana piikitti Akamarulle ennen kuin sen tila huononi mahdottomiin. Näin hänen lopulta onnistui Kiban, Naruton, omien koiriensa ja Akamarun itsensä ansiosta parantamaan Akamaru.

Triviaa

  • Japaninkielinen sana "hana" tarkoittaa useimmiten 'kukkaa', mutta se voi myös tarkoittaa (ja todennäköisesti tarkoittaakin Hanan tapauksessa) 'nenää'.[1] Hanalla onkin myös oikeassa olkavarressaan tatuointi, joka näyttää kukalta.
  • Masashi Kishimoton kirjoittamien hahmo-oppaiden mukaan Hanan pituus on 170,3 cm ja paino 52,5 kg. Hänen syntymäpäivänsä on 13. huhtikuuta ja veriryhmä O.

Lähteet