Jakso 003

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 22. heinäkuuta 2009 kello 05.18 – tehnyt Nuti (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
17.10.2002 Jakso 003
Sasuke ja Sakura - ystäviä vai vihollisia?
Liittyvä tarina: Sarjan esittely
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso003_yes.png

Ei
jakso003_no.png

Synopsis

Team 7 muodostetaan, ja Naruto aiheuttaa hämminkiä muuttumalla Sasukeksi.

Pitkä juoniesittely

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

On aamu, ja Naruto herää vuoteestaan. Päivä alkaa "terveellisellä" ramen-kupilla ja tölkillisellä maitoa. Naruto muistaa, että tänään on valmistuneiden palaveri ja suuntaa sinne. Seuraavaksi esitelläänkin yksi Naruton päähahmoista, Sakura.

Naruton läsnäolo luokassa herättää ihmetystä, hänen kun ei oletettu päässeen geniniksi, kunnes tyttöjen välillä alkaa syntyä riitaa siitä, kuka saa istua Sasuken vieressä. Tämä huomio, jota Sasuke kerää, saa Naruton menettämään malttinsa, ja hän hyppää Sasuken nenän eteen. Syntyy pieni välikohtaus, josta siirrytään itse tiimien muodostukseen.

Naruto pääsee Sakuran ja vihamiehensä Sasuken kanssa samaan ryhmään. Sasuke kiusaa Narutoa nimittämällä tätä "riippakiveksi", ja Naruto vannoo kostoa.

Pian Naruto saakin kostonsa: Hän hyökkää Sasuken kimppuun ja tyrmää ja sitoo tämän. Sitten Naruto muuntuu häneksi. Myöhemmin Sakura tapaa Sasuken (eli valepukuisen Naruton), ja he päätyvät melkein suutelemaan. Yhtäkkiä valeasuisen Naruton mahassa alkaa velloa, ja hän pinkoo vessaan.

Tässä vaiheessa näytetään pieniä pätkiä Team 7:n (eli Naruton ryhmän) tulevasta ohjaajasta, ja Sasuke vapauttaa itsensä köysistä. Nyt oikea Sasuke tapaa Sakuran ja antaa tälle kylmän saarnan. Sakura hermostuu, ja hänen päänsä menee sekaisin.

Myöhemmin Sasuke kohtaa Naruton, joka on juuri päässyt vessasta. Naruto käyttää taas salaista Kage Bunshin no jutsuaan. Samantien kaikkien Narutojen vatsaa alkaa vääntää, ja hän sekä kaikki kloonit ryntäävät samanaikaisesti vessaan. Tällä välin Hokage ja Team 7:n ohjaaja, Hatake Kakashi, ovat siirtyneet Naruton kotiin, jossa Kakashi huomaa, että Naruton aamulla juoma maito on pahasti pilaantunutta...