Jakso 101

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 17. heinäkuuta 2008 kello 17.47 – tehnyt 80.223.79.5 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Artikkelin tiedot vaativat tarkistusta.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
15.09.2004 Jakso 101
Tahdon nähdä, tietää ja varmistaa Kakashin oikeat kasvot
Liittyvä tarina: Fillerit
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso101_yes.png

Ei
jakso101_no.png

Koko jakson juju on Naruton halussa nähdä Kakashin oikeat kasvot. Naruto saa houkuteltua myös Sasuken ja Sakuran juoneensa mukaan. He yrittävät monessa eri tilanteessa saada Kakashia laskemaan naamiotaan. Samaan aikaan myös toinen ninja-kolmikko (jotka käyttävät itsestään nimitystä moyanin) on Kakashin perässä, vaatien kostoa vuosien takaisessa tapauksessa missä Kakashi nöyryytti näitä.

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Temput, joilla Naruto ystävineen yrittää saada Kakashin kasvot esiin ja syyt epäonnistumisiin:

  1. Ramenin syöttäminen Kakashille. Temppu menee pieleen, kun juuri ratkaisevalla hetkellä Ino, Chouji ja Shikamaru tunkeutuvat näköesteeksi Inon halutessa tavata Sasuken. Kolmikoiden nahistellessa Kakashi saa rameninsa syötyä, nostettua naamionsa ja kiitettyä ruuasta. Ramen-kojun pitäjät ehtivät kuitenkin nähdä kasvot, ja heidän ilmeistään päätellen Kakashi on varsin komea ilmestys.
  2. Varjostus yhdessä ja erikseen. Kakashi kuitenkin katoaa maisemista tai on vähällä paljastaa varjostajat, eikä naamiota lasketa missään sopivassa kohtaa.
  3. Teekannun heittäminen päin Kakashin kasvoja (Naruto). Kakashi ehtii kuitenkin nostaa pöydän suojakseen.
  4. Kylpylään meno. Kakashi kuitenkin saapuu kylpyyn pyyhe kasvoillaan.
  5. Väkivalloin repiminen. Naruto, Sasuke ja Sakura naamioituvat Kakashia jahdanneen kostajakolmikon asuihin esiintyäkseen vieraina ninjoina (puvut oli pihistetty aiemmin kylpylässä). Kakashi kuitenkin päihittää kolmikot (sekä Ryhmä Seitsemän että paikalle tulleet kostajat) helposti ja pistää heidät (molemmat ryhmät) köysiin.
  6. Vapaaehtoinen paljastaminen. Kakashi lopulta kysyy Narutolta, Sasukelta ja Sakuralta, haluavatko he nähdä tämän maskin alle. Kolmikon myönnettyä Kakashi kysyy hölmistyneenä, mikseivät nuoret kysyneet asiaa aiemmin, ja alkaa vetää naamiotaan kasvoiltaan. Ryhmä Seitsemän odottaa sydän tykyttäen, mitä Kakashin maskin alta paljastuu... ja vastaus on toinen maski.