Jakso 107

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 7. kesäkuuta 2008 kello 20.25 – tehnyt 85.23.115.126 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Artikkelin tiedot vaativat tarkistusta.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
2.11.2004 Jakso 107
Haluan taistella sinua vastaan! Viimein he ottavat yhteen, Sasuke vastaan Naruto
Liittyvä tarina: Paluu Konohaan
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso107_yes.png

Ei
jakso107_no.png

Konohan sairaalalla, Sasuke ei voi kuvitella että Naruto on päihittänyt hänet ja kuinka voimakas hän nyt on. Jopa hänen veljensä oli kiinnostunut enemmän Narutosta kuin hänestä. Sillävälin, Tsunade virallisesti julistaa Shikamarun Chuuniniksi ja Asuma vie tiiminsä ulos juhlimaan.

Sasuken pohtiessa sairaalalla heikouttaan, Orochimaru lähettää neljä ninjaansa Ääni-kylästä Konohaan hakemaan Sasuken.

Lee ilmoittaa Tsunadelle, että hyväksyy riskit ja haluaa leikkaukseen. Tsunade kysyy, miksi hän haluaa niin kovin olla shinobi. Lee vastaa, että hänen unelmanaan on aina ollut todistaa, että jopa hänen kaltaisesta tyypistä voi tulla mahtava ninja.

Sakura kuorii omenaa Sasuken sängyn vierässä. Hän tarjoaa palaa, mutta Sasuke läimäisee lautasen pois ja tuijottaa Narutoa. Taistele minua vastaan heti!

Naruto ja Sasuke menevät sairaalan katolle. Naruto on innoissaan, että voi vihdoin kohdata kilpailijansa. He juttelevat hetken, kunnes Sasuke kieltäytyy laittamasta otsanauhaansa, symbolia joka kertoo heidän taistelevan tasavertaisina. Sasuke aloittaa hyökkäyksen ilman otsanauhaansa ja Naruto väistää Sasuken potkun. Taistelu jatkuu tasavertaisena kunnes Naruto tekee Kage Bunshin no jutsun ja saartaa Sasuken. Hän hoitelee muutamia klooneista ja tekee Katon Ryuuka no jutsun, tuhoten Naruton kloonit ja suurimman osan kattoa. Seuraavaksi Naruto valmistelee Rasenganiaan Sasuken tehdessä Chidoriaan ja pojat juoksevat vauhdilla toisiaan kohti. Sakura juoksee kauhuissaan kaksikon väliin, ja jakso päättyy.