Jakso 120

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 1. toukokuuta 2009 kello 11.38 – tehnyt Kytski-chan (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: {{Jakso| |id=120 |Esitys= 02.02.2005 |Tarina= Sasuken metsästys |Nimi="Karju! Ulvo! Äärimmäinen hippaleikki" |}} == Synopsis == Kiba ja Akamaru ta...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
02.02.2005 Jakso 120
"Karju! Ulvo! Äärimmäinen hippaleikki"
Liittyvä tarina: Sasuken metsästys
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso120_yes.png

Ei
jakso120_no.png

Synopsis

Kiba ja Akamaru taistelevat Sakonia vastaan. Nähdään myös Shikamarun ja Naruton kamppailuja Äänen ninjoja vastaan.TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia


Pitkä kuvaus

Kiba ja Akamaru aloittavat taistelunsa ja huomaavat, että vastustaja on vahva. Sakon kertoo Ukonista, ja miten tämä pystyy liikkumaan. Naruton ja Kimimaro taistelu on myöskin alkamassa, ja Kimimaro sanoo Narutolle, että tämä voittaa hänet yhdellä iskulla. Tayuya ohjailee huilunsa avulla kolmea demonia, joita hän käyttää Shikamarua vastaan taistellessaan.

Kiba sanoo Akamarulle, että jos he käyttävät "sitä" taistelumuotoam he voivat kuolla. Akamaru ei kuuntele Kibaa, vaan puree tätä käteen, ja hyppää Kiban ja heidän vastustajan väliin. Akamaru menee kauemmas Kibasta, jonka jälkeen hän saa iskun mahaansa, ja sylkee verta. Sakon huomaa myöhemmin, että Kiba oli tarkoituskin joutua lyödyksi. Akamaru merkkaa Sakonin jonka jälkeen kaksikko käyttää Inuzuka Ryuu Jinju Konbi Henge Soutourouta.

Tulos näyttää jättimäiseltä kaksipäiseltä sudelta. Kiba ja Akamaru käyttävät tässä muodossa Garougaa, josta johtuen Sakon ja Ukon menevät keskeltä halki. Kaksikko luulee jo ottelun olevan ohi, joka todellakin jäi luuloksi. Sakon ja Ukon saavat molemmat toisen käden ja jalan. Akamaru ja Kiba käyttävät uudestaan Garougaa, mutta Sakon ja Ukon summonoivat Rashoumonin, jolloin Kiban ja Akamrun hyökkäys epäonnistuu.

Sakonin ja Ukonin iskiessä Akamaru suojaa Kibaa, jolloin tämä saa iskun. Kiban päästyä maahan hän etsii toista vastustajaansa, joka on kiinni itse Kibassa. Sakon/Ukon ksäkee ystävänsä mennä pesemään kasvonsa, sanoo itse hoitavansa Kiban. Samalla hän kertoo Kiballe ominaisuudestaan.

Kiba katsoo maassa makaavaa Akamarua ja alkaa muistella heidän yhteisiä aikojaan. Mm. heidän taisteluaan Chuunin testissä Narutoa vastaan.