Jakso 340

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 16. marraskuuta 2009 kello 15.43 – tehnyt Sasuke95 (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
30.07.2009 Jakso 340
Kakashi Gaiden "pojan elämäö taistelukentällä"
Liittyvä tarina: Hebi
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso340_yes.png

Ei
jakso340_no.png

Synopsis

Jaksossa Kakashi, Obito, Rin ja Minato aloittavat tehtävänsä tuhota eräs silta.

Pitkä juoniesittely

Obito saapuu tapaamispaikalle ja kysyy Kakashilta ehdinkö ajoissa johon Kakashi vastaa että olet myöhässä ja alkaa selittää sääntöjen tärkeydestä. Obito puolustaa itseään kertomalla että matkalla hän auttoi vanhaa rouvaa laukkujen kantamisessa. Kakashi väitti sitä valheeksi, mutta Minato ( Myöhemmin myös Neljäs Hokage ) puolusti häntä. Kakashi kertoo, että sääntöjen rikkojia kutsutaan roskaksi.


Matka alkaa. Matkan aikana Kakashi saa lahjoja Jouniniksi ylenemisen johdosta. Minatolta hän saa erityis valmistetun Kunain ja Riniltä ensiapupaketin. Obito ei tuonut lahjaa Kakashille ja kertoo, että aikoo voittaa hänet herätettyään Sharinganinsa. Minato alkaa selittämään tehtävää. Heidän tehtävänään on tuhota eräs silta. Ryhmä jakaantuisi kahtia myöhemmin. Kakashi johtaisi toista ryhmää ja Minato lähtisi yksin.


Ryhmä saapuu metsään. Kakashi pysäyttää joukon huomatessaan vihollisen. Kakashi sanoo lähtevänsä ensin ja kokeilevansa uutta jutsua jonka hän on luonut. Hän luo Chidorin ja lähtee hyökkäämään Minaton kiellosta huolimatta. Kakashi tuhoaa vihollisen Kage bunshineita mutta hyökätessään oikean kimppuun hän haavoittuu. Minato kumminkin ehti vetäistä Kakashin pois ja tämä ei saa kuin vaarallista haavaa. Minato hyökkää alkuperäisen kimppuun ja tappaa hänet. Rin aloittaa Kakashin parantamisen ja hänen ja Obiton välille syntyy taas riitaa. Minato katkaisee riidan ja kertoo Kakashille, että säännöt on tärkeitä muttei aina tärkeimpiä ja että Obiton pitäisi hillitä suutaan. Hän pyytää myös, ettei Kakashi käyttäisi Chidoria enää koskaan sanoen sen olevan keskeneräinen.


Yö saapuu. Obito juttelee Minaton kanssa. Obito kertoo, että pitää Kakashia hyvänä tyyppinä muttei ymmärrä mikseivät he tule toimeen. Minato kertoo, että Kakashin kasvatti hänen isänsä, huippuneroksi kutsuttu Hatake Sakumo. Minato kertoo, että Sakumo teki itsemurhan. Sakumo päätti, että säästäisi monia ihmishenkiä ja pelasti toverinsa ja hylkäsi tehtävän. Tämän jälkeen hänen toverinsa solvasivat ja Sakumon mielentila järkkyi, joka johti itsemurhaan.


Aamu koittaa. Ryhmät hajoavat. Pian Kakashin ryhmä joutuu yllätetyksi ja kaksi maanmaan ninjaa hyökkää. Hyökkäyksessä Rin kaapataan ja Obito yrittää lähteä perään kun Kakashi estää tämän aikeet. Kakashi kertoo, että heidän pitäisi jatkaa tehtävää. Obito kumminkin kieltäytyy kuuntelemasta ja lähtee Rinin perään. Ennen lähtöään Obito sanoo että uskoi Sakumon olleen oikea sankari ja että sääntöjenrikkoajajia kutsutaan roskaksi, mutta ne jotka hylkäävät toverinsa ovat vieläkin pahempia. Näin Kakashi ja Obito lähtevät eri suuntiin.

Jatkuu...