Juinjutsu

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 8. helmikuuta 2010 kello 13.46 – tehnyt 91.150.25.84 (keskustelu) (→‎Hyuugan päähaaran Juinjutsu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sanakirja.gif Tämä sivu kuuluu Wikin sanakirjaan
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin

Juinjutsu (suom. kirottu sinetti) on jutsu, jota käytetään jonkun saamiseksi käyttäjän kontrolloitavaksi. Laittamalla sinetin uhrin kehoon, käyttäjä käskyteetyä uhria mielensä mukaan. Hän voi jopa yhdellä yksinkeraisella käsisinetillä aiheuttaa uhrille suunnatonta henkistä ja fyysistä tuskaa. Juinjutsun tarkka toiminta on pidetty salassa.

Orochimarun Juinjutsu

Pääartikkeli: Orochimarun Juinjutsu

Orochimaru laittaa usein kirotun sinetin voimakkaimpiin seuraajiinsa. Laittaakseen sinetin, Orochimarun täytyy purra uhria. Terävien hampaidensa ja venyvän kaulansa ansiosta tämä on hänelle usein helppoa. Sinetti ilmestyy purtuun kohtaan ja uhri usein menettää tajuntansa. Jonkin ajan kuluttua, jos uhri selviytyy, tämä herää kirotun sinetin ensimmäinen taso aktivoituna. Sinetti vetää uhrin kehosta lisää chakraa, antaen tälle paljon suuremman määrän chakraa kuin tavallisesti.

Hyuugan päähaaran Juinjutsu

Pääartikkeli: Hyuugan päähaaran Juinjutsu

Tämä sinetti annetaan kaikille Hyuugan sivuhaaran jäsenille päähaaran toimesta. Sinetin tarkoitus on sulkea Byakugan pois kun sinetin omaava henkilö kuolee. Sillä voi myös tuhota sivuhaaran jäsenten aivosoluja aiheuttaen näin suunnatonta tuskaa.

Hyuugan juinjutsu animessa.


Lähteet