Kaze no Kuni

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 22. kesäkuuta 2009 kello 13.38 – tehnyt Nuti (keskustelu | muokkaukset) (→‎Hiekkakylä)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kartta ikoni.gif Tämä sivu kuuluu Wikin kartastoon
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Kaze no Kuni (suom. Tuulimaa) on yksi eniten esiintyviä valtioita sarjassa. Se sijaitsee Tulimaasta lounaaseen, ja sen rajanaapureita ovat Jokimaa ja Sademaa. Tuulimaa on erittäin laaja valtio, mutta siellä on lähinnä aavikoita. Koska sateita on vähän, suurin osa väestöstä on keskittynyt asumaan keitaille, joita löytyy ympäri valtioita. Vaikka olot ovat karut, Tuulimaassa elää paljon ihmisiä. Tuulimaa on hyvissä väleissä Tulimaan kanssa, ja niiden välillä käydään paljon kauppaa.

Hiekkakylä

Pääartikkeli: Sunagakure no Sato

Hiekkakylä on Tuulimaan ninjakylä ja yksi viidestä suuresta ninjakylästä. Sen johtajaa, kagea, kutsutaan Kazekageksi. Kylän erikoisalaa näkyvät olevan tuulitekniikat ja marionettitekniikat. Hiekkakylässä ajatellaan, että tehtävää suorittaessa on tärkeää suojella suorittavien ninjojen henkiä lähde?. Ajattelutavan alkuperänä saattaa olla se, että aiemmin Hiekkakylässä oli koulutettu vain muutama hyvä ninja yleisen ja laajan ninjakoulutusjärjestelmän sijasta. Tämä taas on johtunut Hiekkakylän silloisesta heikosta budjetista.

Lähteet