Orochimaru

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 12. lokakuuta 2010 kello 20.47 – tehnyt 84.249.142.136 (keskustelu) (Kumottu muokkaus #24077, jonka teki Itachi and sasuke (keskustelu))
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Orochimaru
36643227.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): 50-51 vuotta
Ikä (Shippuuden): 53-54 vuotta
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Keltaiset
Ninja-arvo: Äänikylän johtaja, Nukenin Konohassa
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Jakso 26
Viimeinen esiintyminen: Jakso 336
Orochimaru hänen ollessaan vielä Akatsukissa.

Orochimaru oli yksi Konohan kolmesta legendaarisesta Sanninista, mutta hänen halunsa kiellettyjä jutsuja kohtaan ajoi hänet maanpakoon. Hän halusi myös kostaa Kolmannelle, koska tämä ei valinnut häntä Neljänneksi Hokageksi, vaikka hän piti itseään kylän vahvimpana ninjana. Sen sijaan Neljänneksi valittiin Kyuubin vangitsija Namikaze Minato.

Orochimaru on hyvin vahva ninja, jonka unelmana on hallita kaikki tiedetyt jutsut. Orochimaru käyttää tekniikkaa, jolla hän pystyy siirtymään ruumista toiseen (Fushi no jutsu). Hänen seuraava kohteensa on Sasuke, koska hän pystyy käyttämään, Sharingania, jonka Orochimaru haluaa itselleen. Orochimaru käyttää aseenaan miekkaa, jota hän pitää sisällään. Hän pystyy myös muiden Sanninien tavoin kutsumaan eläimiä avukseen taisteluun. Hänen kutsumansa eläimiä ovat valtavat käärmet ja Manda.

Orochimaru nuorena.

Luonne

Orochimarun luonnetta voi lyhyesti kuvailla sadistiseksi, vallanhimoiseksi ja egoistiseksi. Hän käyttää ihmisiä kuin pelinappuloita laudalla, eikä näytä tuntevan lainkaan empatiaa yhtäkään ihmistä kohtaan. Outoa kyllä, hän luottaa täydellisesti palvelijaansa Kabutoon, eikä kyseenalaista lainkaan tämän uskollisuutta.

Orochimarun tiedetään olleen myös Akatsukissa, pelätyssä rikollisjärjestössä, johon mm. Uchiha Itachi ja Hoshigake Kisame kuuluvat.


Kuolema

Orochimarun päihittää Uchiha Sasuke juuri sinä päivänä kun Orochimaru aikoo viedä tämän kehon. Sasuke tunkeutuu Orochimarun huoneeseen ja tekeee tämän kädet toimintakyvyttömiksi Chidori Eisoulla. Tämän jälkeen Orochimaru muuttuu valtavaksi käärmeen muotoiseksi olennoksi ja yrittää päihittää Sasuken. Lopuksi Orochimaru häviää Sasuken sharinganille. Orochimarun kuoleman jälkeen Sasuke ja Kabuto 'imevät' itseensä Orochimarun voimia.


Myöhemmin Orochimaru 'herää henkiin' Yamata no jutsun avulla Sasuken käytettyä sitä Itachia vastaan. Tällöin Itachi lähettää Orochimarun ikuiseen genjutsuun Susanoon avulla. Tämä tapahtui kun Orochimaru on juuri viemässä Itachin kehon.Triviaa

  • Orochi tarkoittaa isoa käärmettä, maru puolestaan demonia tai yleistä japanilaispojan nimen päätettä.
  • Orochimarun syntymäpäivä on 27. lokakuuta.
  • Akatsukissa ollessaan Orochimaru oli Sasorin pari. Lähtiessään järjestöstä hän vei mukanaan vasempaan pikkusormeen kuuluvan sormuksensa, 空:n eli kuun ("taivas" tai "tyhjyys").

Lähteet


Keskeisimmät hahmot
Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi, Yamato, Sai, Iruka, Shino, Hinata, Kiba, Akamaru, Chouji, Shikamaru, Ino, Gai, Neji, Lee, Tenten, Kolmas Hokage, Jiraiya, Tsunade, Shizune, Orochimaru, Gaara, Kankurou, Temari