Raijin no Ken

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 12. elokuuta 2009 kello 06.18 – tehnyt Nuti (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Aseet-ikoni.png Tämä sivu kuuluu Wikin aseisiin
Rokusho Aoi käyttämässä Raijin no Keniä

Raijin no Ken (suom. Ukkosjumalan miekka) oli miekka, jonka omisti alunperin Toinen Hokage [1]. Sen on sanottu leikkaavan minkä tahansa läpi. Morino Ibikin pikkuveli Idate varasti miekan Aoille, koska Aoi oli väittänyt, että Idate pääsisi siten chuuniniksi. Aoi otti miekan itselleen, mutta se lopulta tuhoutui Team 7:n käsittelyssä.

Raijin no Ken hohti keltaisena, ja siinä ilmeisesti oli sähköenergiaa (mistä miekan nimi). Se muistuttaa varsin paljon Star Warsin valomiekkaa ja pitää jopa samanlaista ääntä, mutta se on kuitenkin silti kiinteä esine eikä vain energiasta koostuva. Miekan rikkomiseen tarvittiin kuitenkin erittäin suuria voimia: Miekkaan tuli vasta särö, kun Sasuke iski siihen Chidorilla, vahvalla ukkosjutsulla, ja se meni lopulta rikki Naruton käyttäessä Rasengania heikentyneeseen kohtaan.

Voisi olettaa, että Raijin no Ken olisi äärimmäisen arvokas samaan tapaan kuin Ensimmäisen Hokagen kaulakoru, mutta sen arvosta ei ole mainittu missään jaksossa jossa se esiintyi. Taistelussa se on kuitenkin hyvin arvokas, ja Aoi väitti olevansa sen kanssa käytännössä katsoen voittamaton. Hän kuitenkin osoittautui luottaneensa liikaa miekan voimaan ja tuli kahden geninin voittamaksi, vaikka hän itse oli jounin. Syy tähän saattaa tosin olla se, ettei Aoi vielä osannut käyttää miekkaa täydellä teholla.

Lähteet

  1. Jakso 104 16:27