Touji Mizuki

Naruto.fi Wikistä
Versio hetkellä 6. maaliskuuta 2010 kello 08.40 – tehnyt Porottaja (keskustelu | muokkaukset) (Kumottu muokkaus #23208, jonka teki Hallikoira (keskustelu))
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Touji Mizuki
Mizuki.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): 27 vuotta
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Siniset
Ninja-arvo: Jakso 1-147: Chuunin
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Jakso 1
Viimeinen esiintyminen: Jakso 147 (joutui hoitoon ja vankilaan)

Touji Mizuki on chuunin-tason ninja ja hän toimi Irukan ohella akatemiassa opettajana. Mizuki huijasi Naruton varastamaan kiellettyjen jutsujen käärön, jotta hän saisi sen itselleen ja voisi syyttää Narutoa kaikesta. Hän kertoi myös Narutolle, että Kyuubi on vangittu hänen sisälleen. Mizuki jäi kiinni tästä varkausyrityksestä ja joutui vankilaan heti sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Mizukia ei nähty sarjassa pitkään aikaan, mutta fillerikauden aikana kerrottiin, että Mizuki oli viemässä kääröä Orochimarulle. Mizuki karkasi vankilasta, jotta pääsisi käyttämään Orochimarun lupaamia voimia. Mizuki sai tehtyä taikajuomaa Orochimarun ohjeiden mukaisesti ja sai kirotun sinetin toisen tason tyylisen muodonmuutoksen. Loppujen lopuksi Mizuki joutui hoitoon ja takaisin vankilaan taisteltuaan Narutoa ja kumppaneita vastaan käyttäessään tätä taikajuomaa. Naruto ja kumppanit voittivat taistelun, mutta Mizukin hoitoon joutuminen johtui pääosin siitä, että Orochimarun hänelle antama resepti oli keskeneräinen kokeilu, joka antaa käyttäjälleen mahtavat voimat, mutta polttaa samalla tämän kehon nopeasti loppuun.