Jakso 096

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu malli.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä siihen kuuluvan mallin. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Gamabunta on kutsuttu apuun! Jälleen kyseenalaistaen Jiraiyan syytä kutsumiseen..! Manda, Orochimarun läheinen ja pahamaineinen manattu käärme ei ole tyytyväinen Orochimarun pikaiseen manaukseen ja vaatiikin häntä valmistelemaan sadan hengen uhrauksen. Tsunaden kutsuma Katsuyu kuljettaa Naruton Shizunen luokse turvaan tältä tulevalta mahtavalta taistelulta. Taistelu alkaa, ja Katsuyu aloittaa näyttäen muutaman temppunsa ja Manda, käärmemäisen olemuksensa ansiosta, väistää vähintään helpon oloisesti. Gamabunta ja Jiraiya iskevät mukaan taisteluun Mandaa vastaan. Taistelu jatkuu, hetken riekkumisen jälkeen ja Manda pyrkii Gamabuntan taakse kaivautumalla maan alle. Bunta ottaa Mandan hännästä kiinni tämän tullessa häntä kohti. Tsunade rientää salamannopeasti mukaan tähän antaen jällee näytteen tämän naisen pelottavista voimista. Juuri ennen iskua Tsunade lävistää kylmästi Mandan "suun" Gamabuntan jättimäisellä miekalla jättäen tämän kiinnitettynä maahan.

Orochimaru ei tästä hätkähdä vaikkakin manattu käärmekuninkaansa Manda on päihitetty ja hän ei ole kovin iloinen siitä. Orochimaru antaa käärmemäisen kielensä puhua puolestaan joka kiriikin jo Tsunaden kaulalle kuristaen tätä. Tsunaden hirviömäinen voima on taas koetuksella. Hän vetää Orochimarua luokseensa ja lataa voimakkaan lyönnin tätä vastaan. Tsunade antaa palaa ja jatkaa Orochimarun takaisin vetämistä(lyönnin voimastahan hän lensi taakseppäin). Tsunade antaa rystystensä kertoa jälleen asian puolestaan, ja lataa uuden lyönnin suoraan päin näköä. Tsunaden voimat alkavat hiipua. Orochimarun ollessa hieman huonokuntoisena tuon käsittelyn jälkeen, Kabuto nappaa hänet ennen rymähtämistä Buntan miekkaa päin. Manda varoittaa Orochimarua vakavista seurauksista ja katoaa. Hetki menee ja Orochimaru kertoo Kabutolle, että on toinenkin tapa parantaa hänen kätensä, ja he vajoavat kadoten taistelusta maan alle.


Tsunade vanhenee! Hän kertoo muulle väelle kuinka näin on ja että hän palaa takaisin nuoreksi, kunhan saa levättyä. Asiat ovat toistaiseksi hyvin ja kolmikko päättää lähteä Konohaan. Kuitenkin ennen tätä Naruto kyseenalaistaa jälleen Tsunaden olemista Hokagena ja jälleen vedonlyönnin tapaisesti he löytävät itsensä pihalta("yhdellä sormella voitto"). Vedon omainen taistelu alkaa jälleen ja Tsunade on taas antamassa Narutolle "luunappia" ja Naruto sulkee silmänsä! *Naruto saa suudelman otsaansa*.. kaikki hyvin.