Ne

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu malli.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä siihen kuuluvan mallin. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Useita vuosia sitten, ennen sarjan alkua, Root oli ANBUjen koulutukseen ja kontrollointiin tarkoitettu jaosto. Rootin perustaja ja johtaja oli Danzou. Hän käytti koulutuksessaan kiisteltyjä menetelmiä, kuten 'oppilaiden' tunteiden täydellistä kieltämistä. Tällä pyrittiin siihen lopputulokseen, että ninjat pystyisivät suorittamaan tehtävänsä loppuun ilman esteitä. Root kehitti ajattelutavan, ettei ninjojen tulisi näyttää tunteitaan ja kielsi kaiken, joka pystyisi herättämään oppilaissa edes pieniä tunteita. Root sovelsi myös Sumukylän menetelmää pakottaa oppilaansa toisiaan vastaan taistellakseen elämästä. Rootissa oppilailla ei ole nimeä, ei tunteita, ei menneisyyttä, eikä tulevaisuutta. Tehtävä on ainoa, joka merkitsee.

Root lakkautettiin, koska Danzou oli sodanhimoinen ja täsmälleen Kolmannen Hokagen vastakohta. Kuitenkin moni Rootin jäsen pysyi uskollisena Danzoulle. Ainakin kaksi hänen entisistä oppilaistaa, joista toinen on Sai, pysyivät todella lähellä häntä. Root ja Danzou lähettivät Sain tappamaan Uchiha Sasukea, jotta Konohan turvallisuus olisi taattu tulevaisuudessakin.

Vaikka Root vaikuttaa olevan hyväntahdoinen, sekä Jiraiya, että Tsunade ovat varuillaan organisaation toimista.


Klaanit
Aburame, Akimichi, Fuuma, Hyuuga, Inuzuka, Kaguya, Kamizuri, Nara, Uchiha, Wagarashi, Wasabi, Yamanaka
Muut ryhmät
ANBU, Akatsuki, Hebi/Taka, Kiri no Shinobigatana Nananin Shuu, Kurosuki, Ne (Root), Oto no Yonin Shuu