Kidoumaru

Naruto.fi Wikistä
(Ohjattu sivulta Kidomaru)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Kidoumaru
Kidomaru.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): 14 vuotta (kuollut)
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Mustat (keltaiset Kidoumarun käyttäessä kirotun sinetin (toista astetta)
Ninja-arvo: Sound Four
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Jakso 68
Viimeinen esiintyminen: Jakso 117 (kuoli)

Kidoumaru oli yksi Sound Four-ryhmän jäsenistä.

Luonne

Kidoumaru piti taistelua pelinä ja usein leikittelikin vastustajiensa kanssa liiaksi koska hän halusi pitää hauskaa ja antaa vastustajan sinnitellä. Esimerkiksi taistellessaan Nejitä vastaan hän analysoi tilannetta käyttäen tyypillistä pelisanastoa (kuten "taso" ja "vaikeusaste"). Hän oli myös hyvin ylimielinen taistelussa ja joutui joskus tämän vuoksi hankaliin tilanteisiin.

Osa I

Konohan valtaus

Kidoumarun ensiesiintyminen oli muun Sound Fourin kanssa kun he eristivät Orochimarun ja Kolmannen Hokagen taistelun käyttämällä Shishi Enjiniä. Kun Kolmas kuoli ja Orochimaru pakeni, Kidoumaru käytti verkkoa pysäyttääkseen hyökkäävät ANBUt.

Sasuken metsästys

Kidoumarun kirottu sinetti.

Sound Four vei Sasuken, kun tämä päätti liittyä Orochimaruun. Kun Team Shikamaru saavutti Sound Fourin Choujin jäätyä taistelemaan Jirouboun kanssa, Kidoumaru jäi viivyttämään jahtaajia vangiten heitä käyttäen hämähäkinverkkojaan. Neji onnistui vapauttamaan itsensä verkosta käyttäen Juukenia ja jää taistelemaan Kidoumarua vastaan. Kidoumaru taisteli Nejitä vastaan hämähäkkitekniikoillaan, joita Nejin oli hyvin vaikea voittaa. Kidoumarun Nenkin no Yoroin ansiosta Nejin Juuken ja jopa Hakke Rokujuuyon Shou olivat tehottomia. Kidoumaru onnistuu selvittämään Byakuganin heikon kohdan ja aktivoi kirotun sinettinsä toisen tason. Kidoumaru käytti Kumo Senkyuu, Suzakua, jolla hän melkein tappoi Nejin. Neji johti viimeiset chakransa nuolesta lähtevää seittiä pitkin Kidoumarun suuhun. (Kidoumaru luo kultaista seittiä suullaan.) Tämä sulki Kidoumarun chakrankiertojärjestelmän ja tappoi tämän.

Taidot

Kuten muutkin Sound Fourin jäsenet, Kidoumaru oli taitava luomaan suojia ja sinettejä. Hän oli erinomainen taktinen analysoija, mikä auttaa häntä selvittämään vihollisen heikkoa kohtaa nopeasti ja tehokkaasti. Kidoumaru oli pitkän matkan taistelija, eikä kovin hyvä lähitaistelussa.

Kidoumaru kirotun sinettinsä toinen taso aktivoituna.

Kirottu sinetti

Kirotun sinettinsä toisella tasolla Kidoumarun ihon väri tummenee, hän saa sarvet otsaansa sekä olka- ja kyynärpäihinsä ja hänen hiuksensa kasvavat sekä muuttuvat harmahtaviksi. Lisäsi hänelle ilmestyy kolmas silmä, mikä lisää hänen tarkkuuttaa jousella ampuessa.

Hämähäkit

Kidoumarulla on kuusi kättä eli yhteensä kahdeksan raajaa kuten hämähäkeillä. Hän pystyi käyttämään verkkoja ja seittiä monissa jutsuissaan, kuten Kumo Shibarissa ja Kumo Mayuissä. Lisäksi hän pystyi summonoimaan jättimäisen hämähäkin, Kyodaigumon, joka voi käyttää Amagumo-tekniikkaa.

Kultainen seitti

Kidoumaru kykeni luomaan suustaan kultaista seittiä, jonka voi tarvittaessa kovettaa kovaksi kuin teräs. Tästä kovetetusta seitistä hän voi luoda panssarin kehonsa ympärille suojaamaan häntä fyysisiltä iskuilta sekä heittoaseilta, tai kultaisen jousen ja nuolen, jonka tehoa Kidoumaru voi jatkuvasti lisätä.

Triviaa

  • Kidoumaru on ainoa Sound Fourin jäsenistä joka pitää otsasuojustansa näkyvillä.
  • Kidou (鬼童) tarkoittaa demonilasta ja maru (丸) on tavallinen pojan nimen pääte japanissa.

Lähteet