Tatsumaki Rasengan

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Jutsu icon.gif Tämä sivu kuuluu Wikin taitoihin
Underconstruction.png Artikkelin lähteet ovat puutteelliset.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
Tatsumaki Rasengan
Tatsumaki.png
Englanniksi Tornado Spiral Sphere
Suomeksi Tornado Pyörrepallo
Luokka A-rank
Käyttötarkoitus Hyökkäys
Käyttöetäisyys Lähietäisyys
Tyyppi Ninjutsu
Elementti
Käyttäjät Naruto (Kyuubin chakralla)

Tatsumaki Rasengan on Kyuubin chakran avulla Naruton tekemä kaksinkertainen Youko Rasengan, joka on toistaiseksi nähty vain Naruto Shippuuden Movie 2 -elokuvassa. Ensin Naruto päästää Kyuubin chakran valloilleen, ja tekee Kage Bunshin no jutsun. Tämän jälkeen hän yhdistää chakraa omallensa että klooninsa kädelle, jolloin syntyy tornaadomainen ja normaalia Rasengania suurempi ja voimakkaampi muoto. Tällöin Naruton tarvitsee vain iskeä se vastustajaan. Kun hän iski sen Shinnouhin, suuri paineaalto valtasi paikan, ja Shinnou kuoli välittömästi. (Myös Sasuken käyttämä Habataku Chidori vaikutti tähän.)

Triviaa

  • Tatsumaki Rasenganin koko ja teko-periaate vastaa periaatteessa Oudama Rasengania, paitsi sen voima on vieläkin suurempi.
  • Monet ovat ajatelleet, että ilman Sasukea Tatsumaki Rasengan ei olisi ehkä syntynyt: Sasuken näkeminen ja taisteleminen yhdessä saivat Naruton muistelemaan heidän yhteisiä tehtäviä ja sellaisia, ja tästä syystä Naruto sai tehtyä täydellisen Tatsumaki Rasenganin. Toisin sanoen, hän ei halunnut "hävitä" Sasukelle, minkä vuoksi hän päätti käyttää tätä tekniikkaa.