Jakso 117

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
05.01.2005 Jakso 116-117
"Naruto tulee tänäkin vuonna! Viileiden tyyppien kuuma taistelu! Nero villiintyy -spesiaali"
Liittyvä tarina: Sasuken metsästys
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso116-117_yes.png

Ei
jakso116-117_no.png


Synopsis

Kaksoisjakson toinen osa. Jatkoa viime jaksosta

Neji aloitti taistelunsa Kidomarua vastaan, joka käyttää hämähäkki tyyppisä jutsuja. Neji lopettaa ottelunsa voittoon, mutta selviääkö hän?

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia


Pitkä kuvaus

Neji nousee jälleen ylös, sillä hän ei suostu häviämään. Kidomaru siirtyy Juin jutsun toiseen asteeseen, minkä vuoksi hänen ihonsa ja silmiensä väri muuttuu. Sen jälkeen hän käyttää Ninpou, Kumo Senkyu: Susakua, mutta ei saanut kunnon osumaa. Kidomaru koittaa toisen kerran, ja saa täyden osuman. Neji käyttää Kidomarua vastaan Jyukenia ottaen seitistä kiinni. Neji muistelee hänen ja Naruton välistä kamppailua.

Yllättävää kyllä, Neji ei luovuta vieläkään vaan hyökkää Kidomarua kohti käyttäen Hakke Rokujuuyon shouta. Sen jälkeen Neji kertoo ,että hän käytti heikouttaan apuna voittoon. Neji ylistää Narutoa ja lainaa tämän sanoja: "Sinä olet erilainen kuin minä. Sinä et ole häviäjä!"

Kidomarun sydänmen lyönnit hiljenevät ja katoavat. Neji muistelee menneitä ja Konohan väkeä.Hän sanoo: "Jätän loput teille." ja hiljenee. Linnun sulka leijailee Nejin kädelle. Tämä jää maahan makaamaan liikkumattomana.

Kidomarun ja Nejin ottelu päättyi Nejin voittoon, mutta selviääkö Neji vai ei?