Käyttäjä:Ahjteam

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
ahjteam
Ahjteam.jpg

Tämä käyttäjä kuuluu Naruto.fi ylläpitoon
Nimi: Anssi Tenhunen
Syntymäaika: 05.05.1984
Sukupuoli: Mies
Pituus: 184cm
Paino kahden pienen naisen verran
Silmien väri: Harmaan vihreät
Hiukset: Värjätyt
Koulutus: Datanomi
Sotilasarvo: Tykkimies, Sotilaspoliisi
Siviilisääty: Naimaton
Elämänkatsomus: www.evil.fi
Motto: Kakkaa housuun

ahjteam Naruto.fissä

Olen ollut Naruto.fissä mukana vuodesta 2005 lähtien ja kolmannesta päivästä lähtien mukana ylläpidossa ^_^ Aluksi korjailin Fadorin purkkaviritys PHP-koodia, sitten tein väliaikaisen Naruto.fi Lite sivuston kun Fador oli armeijassa. Kun Fador tuli takaisin armeijasta hän koodasi kokonaan N.fin uusiksi, mutta siellä on edelleen jonkin verran minun koodaamiani ja suunnittelemia juttuja kuten aiempaan version verrattuna paranneltu yksityisviesti-systeemi. Lisäksi tein 3.x sivustolle Invade -templaten. Nykyisin vaikutan lähinnä uutisissa ja täällä wikin puolella, vaikka ylläpito-oikeudet on niin sivuston kuin fooruminkin puolella. Tekemäni muutokset wikissä

ahjteam luonnossa

Valmistuin datanomiksi 2004 tammikuussa. Menin sitten inttiin Helsingin Ilmatorjuntarykmenttiin, eli "Hyrylään", saman vuoden kesällä ja pääsin yhdeksän kuukauden palveluksen jälkeen pois sotilaspoliisina. Vaikutin pitkään Itä-Helsingistä Vuosaaresta päin, mutta tällä hetkellä opiskelen Virroilla PIRAMKissa viestintää.

Harrastukset pyörii paljon musiikin ympärillä, olen mm. Noise.fi -musiikkiverkkolehdessä toimittajana, Major Label ja Ancara -yhtyeiden livemiksaajana. Olin ääniteknikkona Kulttuuriareena Gloriassa vuoden 2006 loppuun asti, 2007 alkuvuoden Harjun nuorisotalon studiolla samoissa merkeissä ja nykyisin freelancerina. Levyhyllystä löytyy noin tuhatkunta levyä, tarkoitus olisi alkaa jossakin vaiheessa itse tuottamaan ja säveltämään musiikkia. Itse soitan pääasiallisesti rumpuja, mutta myös basso ja kitarakin pysyy kädessä.

Leffoja tulee myös katsottua aika paljon, tosin animen katsomisen olen jättänyt nykyisin vähemmälle, seuraan lähinnä enää kahta-kolmea sarjaa kerrallaan aktiivisesti kun ei vain yksinkertaisesti ole enää aikaa. Lisäksi käytän tietokonetta suhteellisen aktiivisesti lähinnä hyötytarkoituksiin, nettisivuja tulee aika paljon väännettyä kun tulee tylsää. Nurkasta löytyy myös Playstation 2 sekä Playstation 3 ja kymmeniä pelejä jos tulee pelihimo. Nykyisin olen lähinnä hakannut Guitar Hero -pelisarjan pelejä, kaikista on vedetty kaikki biisit läpi kaikilla vaikeustasoilla paria bonusbiisiä lukuunottamatta.

Kielitaito: Natiivi suomi, erinomainen englanti, huono ruotsi, saksa ja japani (alkeet)