Moyanin

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Moyanin kolme ninjaa

Moyanin on hyvin tuntematon ninjakolmikko, joka esiintyy fillerijaksossa 101. He ovat keskenään veljekset, ja heitä kohtaa vanhin veli, Aniki, ja muiden jäsenten nimet ovat Mo ja Ya. Nämä ninjat ovat täysiä toheloita eivätkä kovin varteenotettavia vastustajia. Moyaninien otsasuojuksessa on tuntemattoman kylän symboli, joka muistuttaa kysymysmerkkiä. He väittävät tulevansa Moyagakuresta eli "Udun kylästä", mutta se saattaa olla keksitty kylän nimi. Heidän tavallisin liikkumatapansa varjostettavien perässä on piiloutua isoon tynnyriin ja hiipiä sen suojassa.

Kolmikko yrittää kostaa Hatake Kakashille, kun tämä oli nöyryyttänyt heitä, kun joukon pääjohtaja oli yrittänyt voittaa erään nuoren naisen sydämen. Kakashi oli samassa tilanteessa erään puskan takana lukemassa Icha Icha Paradisen jatko-osaa Icha Icha Violencea ja näki joukon epätoivoiset yritykset saada hyvin vastahakoinen tyttö hurmaantumaan. Lopulta Kakashi kyrpiintyi koko joukkoon, pisti koko sakin roikkumaan yhdessä nipussa puuhun ja lähti paikalta kikatteleva tyttö mukanaan.

Kolmikko päättää myöhemmin kostaa Kakashille tuossa edellä mainitussa jaksossa kuitenkaan onnistumatta. He yrittävät ensiksi tappaa hänet nikotteluun, sitten nauruun ja lopulta itkuun erilaisten myrkkyjen avulla, mutta he eivät saa myrkkyä perille. Lopuksi Kakashi päihittää heidät uudelleen, vaikkei hän muista edes tavanneensa koko kolmikkoa aiemmin. Sekös harmittaa moyanineja.

Moyaninit esiintyvät myös Naruto: Path of the Ninja 2-pelissä.

Lähteet