Tarina:Chuunintesti

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Underconstruction.png Tästä artikkelista puuttuu kuva.
Voit auttaa Wikin laajenemista lisäämällä aiheeseen liittyvän kuvan. Muita muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Chuunintesti

Chuunintesti pidetään kahdesti vuodessa, johon otetaan vain vähintään kahdeksan työtehtävää täyttänyttä ja poikkeuksellisen taitavat ja voimakkaat geninit, joista parhaat ylennetään chuunineiksi. Chuunintestin järjestävä kylä, pitäjät, vaikeustaso ja tehtävät vaihtelevat. Tähän mennessä ainoa nähty chuunintesti koostui kolmesta osasta:

Kirjallinen koe

Kirjallisessa kokeessa annettiin 10 kysymystä, joista osa oli lähes mahdottomia genin-tason ninjoille. Niinpä genineiden täytyi huijata päästäkseen kokeesta läpi, joten koe myös testasi heidän tiedonkeräämistaitojaan. Se ryhmä, jonka yksikin jäsen jäi huijaamisesta kiinni, hylättiin.

Selviytyminen Kuoleman metsästä

Seuraava testi oli Ankon pitämä selviytymistesti. Kaikki ensimmäisestä testistä selvinneet tiimit saivat yhden kahdesta rullasta, jotka olivat Maa-, ja Taivas-käärö. Heidän täytyi selvitä ajoissa metsän keskellä olevalle tornille, mutta sitä ennen heidän täytyi saada haltuunsa kummatkin rullat, mikä johti useisiin taisteluihin muita tiimejä vastaan.

Esikarsintaottelut

Koska toisesta testistä pääsi läpi liikaa genineitä, jouduttiin pitämään esikarsintaottelut. Ne olivat kaksintaisteluita, jotka arvottiin satunnaisesti. Häviön edellytyksenä oli luovuttaminen, kisan tuomarin väliintulo, tai kuolema.

Kaksintaisteluturnaus

Vain yhdeksän geniniä pääsi kaksintaisteluturnaukseen. Siinä otteluparit ilmoitettiin etukäteen, ja genineillä oli aikaa harjoitella turnausta varten. Voittaja siirtyy loppuotteluun joko tyrmäämällä tai tappamalla vastustajan, tai jos jompi kumpi luovuttaa. Loppuottelussa jossa kohdattiin uusi vastustaja. Chuuniniksi nouseminen ei kuitenkaan asetettu itsestäänselvyydeksi, vaan osanottajille tehtiin selväksi, että chuuniniksi tuleminen riippuisi heidän suorituksestaan, eikä turnauksen lopputuloksesta. Vaikka olisikin voittanut turnauksen, ei olisi välttämättä päässyt chuuniniksi. Ainoa joka ylennetään chuuniniksi esikarsintaotteluiden jälkeen oli Nara Shikamaru, vaikka hän luovutti oman ottelunsa[1]

Jaksot 20-67

  • Jaksot 20-25: Kokeen 1. vaihe, kirjallinen koe
  • Jaksot 27-37: Kokeen 2. vaihe, selviytyminen Kuoleman metsästä
  • Jaksot 39-51: Kokeen 3. vaiheen esikarsintaottelut
  • Jaksot 52-58: Harjoittelu kokeen kolmatta vaihetta varten
  • Jaksot 59-67: Kokeen 3. vaihe, kaksintaisteluturnaus

Välissä oleva jakso 26 on recap

  1. Manga chapter 172, sivu 19