Jakso 016

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
23.01.2003 Jakso 016
Vapautettu sinetti
Liittyvä tarina: Sillanrakentaja
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso016_yes.png

Ei
jakso016_no.png

Synopsis

Kyuubi Naruton sisällä aktivoituu

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Sasuke ja Naruto jatkavat taistelua. Naruton maatessa haavoittuneena maassa Sasuke jatkaa taistelemista Hakua vastaan yksin. Sasuke suojelee Narutoa kaikin voimin, mutta Haku jatkaa hyökkäämistä. Haku päättää tehdä lopullisen iskun ja hyökkää Naruton kimppuun. Sasuke juoksee kohti Hakua ja Narutoa.

Samaan aikaan Zabuza irvailee Kakashille, joka ehti juuri ja juuri tulemaan hänen ja Tazunan väliin. Zabuza katoaa jälleen sumuun. Kakashi panee toimeksi ja lähtee Zabuzan perään sumuun.

Naruto herää ja huomaa Sasuken seisovan hänen edessään ja puolustaneen häntä omalla hengellään. Naruto jää yksin Hakua vastaan. Haku saa yllätyksekseen kovan vastuksen Narutosta. Sinetti on vapautunut. Zabuza ja Kakashi tuntevat Kyubin chakran. Kakashi on huolissaan, onko sinetti auennut lopullisesti, mutta hän aistii ettei se ole auennut kokonaan, vaan on aivan aukeamaisillaan. Haku yrittää monin eri tavoin saada Naruton päihitettyä, mutta Kyubin chakra on hänellekin liian kova pala. Naruto saa Hakun lentämään jääpeilien läpi ja tällä tavalla murrettua jutsun.