Jakso 036

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
03.10.2002 Jakso 036
"Kopioiden taisto! Olen pääosassa!"
Liittyvä tarina: Chuunintesti
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso036_yes.png

Ei
jakso036_no.png

Synopsis

Naruto, Sasuke, Sakura ja Kabuto valmistautuvat taisteluun vihollisen klooneja vastaan, mikä tuntuu loputtomalta taistelulta. Hetken näyttääkin siltä, että he ovat alakynnessä, mutta miten käy? Myös Kabutosta selviää uutta tietoa...

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Naruto, Sasuke, Sakura ja Kabuto valmistautuvat taisteluun vihollisen klooneja vastaan. Ensin vaikuttaa siltä, että kloonit olisivat 'lihallisia', koska ne eivät katoa Naruton iskusta ja kaikenlisäksi ne voivat hyökätä kunai-veitsillä. Tosiasiassa metsässä piileskelevä vihollinen heittää niitä, mikä saa Naruton ja muut ensin hämmilleen.

Kabuto selittää muille, että taistelu on hyödytöntä, mutta Naruto haluaa käyttää Kage Bushinia ja tuhota kaikki kloonit, ennen kuin vihollinen ehtii hyökätä. Myös Sasuke, Sakura ja Kabuto liittyvät pitkään taistoon aina aamuun saakka.

Kun aamu sarastaa, näyttää siltä, että Naruto ja muut ovat alakynnessä - Vihollinen päättää siis viimein paljastaa itsensä ja joukon johtaja osoittautuukin samaksi henkilöksi, jonka olkapääta Sasuke satutti aiemmin testin aikana. Vihollinen näyttää voitokkaan näköiseltä, mutta Naruto yllättää heidät, kun paljastuukin, että Sasuke, Sakura ja Kabuto olivat vain hänen varjokopioitaan. Naruto siis esitti heitä kaikkia koko taistelun ajan.

Vihollinen toipuu kuitenkin nopeasti ja yksi heistä käyttää Ninpou, Oboro Bushin no Jutsua, mikä luo tavallisia kopioita. Naruto päättää hyökätä jokaisen kimppuun ja kokeilla, mikä niistä olisi aito. Sasuke pitää sitä vain ajanhukkana, mutta yrittää käyttää Sharinganiaan Naruton avuksi. Sen käyttö saa kuitenkin kivun tunteen kirottuun merkkiin hänen niskassaan, mutta onnistuu siitä huolimatta selvittämään, että vihollinen ei ole kopioiden joukossa.

Kabuto pelastaa hämmentuneen Naruton, kun yksi vihollisista hyökkää kopioiden alta, eli maan alta. Ja kun Kabuto on maassa loput tulevat esiin ja yksi heistä iskee jälleen Kabutoa. Kabuto luo sitten oudon hyisen katseen heitä kohti, jotka hämmentyvät ja hieman perääntyvätkin pari askelta. Naruto käyttää tilaisuutta hyväkseen ja potkaisee kaikki kolme kumoon.

Sasuke ehkä huomasikin Kabuton oudon käytöksen, koska alkaa epäillä Kabutoa. Joka tapauksessa Naruto löytää Taivas käätön, joten he pääsevät sisään torniin. Mutta kun Kabuto ja hänen joukkueensa menevät omasta ovestaan sisään, paljastuukin, että hän on toiminut Salaisen Äänen kylän vakoojana Orochimarun toimesta. Kabuto ojentaa hänelle tietokortin koskien Sasukea ja Orochimaru katoaa tyytyväisenä tehtävän onnistumiseen.

Naruto, Sasuke ja Sakura ovat menneet omasta ovestaan ja huomaavat seinällä oudon kirjoituksen. Sakura on varma, että heidän tulee avata Maa- ja Taivas-rullat, mutta he ovat silti jännittyneitä, mitä siitä seuraa...

Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta