Jakso 193

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
12.7.2006 Jakso 193
"Eläköön, dojoharjoittelu!"
Liittyvä tarina: Fillerikausi
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso193_yes.png

Ei
jakso193_no.png

Synopsis

Rock Lee perustaa oman dojon ja pyörittää sitä hieman kehnoin tuloksin. Soppaa sekoittaa vielä Nanafushi-niminen vakooja, joka ottaa Maito Gain hahmon vakoillakseen Konohaa. Tämä jakso on jakson mittaisen tarinan käsittävä fillerijakso.

Pitkä kuvaus

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Jakso alkaa sillä, kun Uzumaki Naruto saapuu Konohaan viikon kestäneeltä tehtävältään Tsunaden kirjettä toimittamasta. Hän kuitenkin kulkee uteliaana kylttien mukana dojolle, jota hän ei ole koskaan aiemmin nähnyt. Siellä hän tapaakin tuttunsa Rock Leen. Lee käy Naruton kimppuun luullen tätä haastajakseen mutta tajuaa mokansa myöhemmin. Naruto kyselee dojosta, ja Lee kertoo, että hän on viimeisen kuuden päivän aikana rakentanut sitä vähä vähältä saadakseen paikan, jossa hän voisi harjoitella oikein vastustajia vastaan. Lee kertoo saaneensa idean eräällä tehtävällään näkemästään dojosta. Hän kuitenkin harmittelee sitä, ettei hänen omalle dojolleen ole tullut vielä ainuttakaan vastustajaa. Lee yrittää saada Naruton taistelemaan kanssaan, mutta Naruto ilmoittaa aikovansa mennä Tsunaden luokse raportoimaan ja pakenee juoksujalkaa dojosta.

Naruto saa moitteet Tsunadelta, kun hän oli tullut raportoimaan myöhässä, ja Naruto syyttää tästä hukkaamaansa aikaa Leen dojolla. Kävellessään kadulla kohtaa Maito Gain, joka kysyy Narutolta, mistä dojosta hän oikein puhuu. Naruton selitettyä asian Gai liikuttuu kyynelsilmiin asti Leen ideasta ja harjoitteluinnosta ja ihmettelee, miksei kukaan ole tullut dojolle. Lopulta hän saa idean: hän päättää mennä itse valeasussa dojolle haastamaan Leen. Sitä varten hän pukee päähänsä peruukin ja tekoviikset. Gain suunnitelmat menevät kuitenkin myttyyn. Hänelle tullaan nimittäin kertomaan, että Konohan liepeille on soluttautunut vihollinen, jonka ulkomuotoa ei tunneta ja että tämä vihollinen on hyökännyt Team Asuman nuorisojäsenten kimppuun. Tsunade lähettää Gain vihollisen perään, ja Gai lähtee innoissaan unohtaen aikoneensa mennä Leen luokse.

Gain poistuessa Konohasta eräs vakooja (jonka nimeksi mainitaan Nanafushi) näkee hänet ja ottaa muodonmuutostekniikalla tämän (peruukki- ja tekoviiksipukuisen) hahmon voidakseen vakoilla Konohan salaisuuksia. Tällä välin Naruto on palannut Leen dojolle kertomaan, että Lee saisi pian ensimmäisen vastustajansa. Gaita ei näy, mistä Naruto alkaa huolestua. Hän lähtee Leen dojolta etsimään tätä. Nanafushi ilmaantuu tällä välin Konohaan, ja Naruto löytää hänet luullen häntä tietysti Gaiksi. Naruto ottaa Nanafushin mukaansa viedäkseen tämän Leen dojolle, jottei hän itse joutuisi Leen vastustajaksi.

Parivaljakko saapuu dojolle, ja Lee tietysti haastaa vastustajakseen luulemansa Nanafushin, joka säikähtää Leen hyökkäysintoa, mutta aloittaa kuitenkin Naruton kehotuksesta taistelun. Taistelu päättyy kuitenkin Nanafushin luovutukseen Leen ylivoiman jälkeen. Luovutusta ei kuitenkaan hyväksytä, vaan Lee vaatii uusintaottelun Nanafushin kanssa. Naruto ihmettelee, miksi Gai (eli Nanafushi) ei ottele täysillä, mutta hän arvelee, että se johtuu vain siitä, ettei Gai tahdo paljastua.

Oikea Gai löytää tällä välin Team Asuman nuoret, ja paljastuu, että koko vihollisjupakka oli silkka väärinkäsitys. Gai muistaa samassa, että hänen piti mennä Leen dojolle, ja lähtee juoksujalkaa paikalta. Tällä välin Lee on antanut kunnon selkäsaunan Nanafushille, ja tämä lentää Leen potkusta dojon seinän läpi ulos. Ulkona Naruto virvottaa vesiämpärillisellä Nanafushin ja kehottaa tätä ryhdistäytymään. Nanafushi pyytää Narutoa sijaisekseen otteluun muka saadakseen levätä (mutta tosiasiassa välttyäkseen enemmältä hutkimiselta). Tällä välin oikea Gai palaa Konohaan.

Naruto on sillä aikaa ottanut muodonmuutostekniikalla peruukki- ja viiksepäisen Gain hahmon ja on haastamassa Leetä uudelleen. Koska Naruto ei ole kovin hyvä taijutsussa, hän taistelee omilla tekniikoillaan ja hyödyntää ottelussa mm. Kage Bunshin no jutsua ja muunneltua Harem no jutsua. Ottelu on yllättävän tasainen.

Nanafushi katselee tällä välin tilannetta ikkunasta ja ihmettelee Naruton ja Leen taitoja. Hän päättää ottaa jonkin toisen konohalaisen hahmon välttyäkseen enemmiltä ongelmilta ja muuttuu Leeksi. Hän kuitenkin törmää oikeaan Gaihin, joka luulee Nanafushia Leeksi ja hyökkää hänen kimppuunsa. Kaksikko rysähtää seinän läpi sisälle dojoon, jossa oikea Lee ja Naruto yhä taistelevat. Naruto muuttuu oikeaan hahmoonsa ja kiittelee Gaita siitä, että hän tuli viimeinkin paikalle. Gai jatkaa yhä Nanafushin hutkimista ja iskee tämän nyrkillään seinästä läpi sanoen, että hän oli perustanut dojon 100.000 vuotta liian aikaisin. Samalla Gain peruukki ja viikset tipahtavat, ja Lee tajuaa haastajansa muka olleen Gai. Gai hämmästyy huomatessaan oikean Leen ja kääntää katseensa ulos, jossa pökertynyt ja Leen hahmonsta omaan hahmoonsa muuttuva Nanafushi on.

Nanafushi viedään Tsunaden toimistolle, ja paljastuu, että Laaksomaan vakoojaa Nanafushia olikin jo etsitty. Nanafushi luovutetaan lopulta Tsunaden huomaan, vaikkei tilanne olekaan miekkosen nappaajille ihan selvä.