Takumi no Sato

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kartta ikoni.gif Tämä sivu kuuluu Wikin kartastoon
Takumi Tunnus.JPG
Japaniksi: Takumi no Sato
Englanniksi: Takumi Village/Village of Artisans
Suomeksi: Takumi-kylä/Käsityöläisten kylä
Valtio: Jokimaa [1]
Johtaja: Ei tiedetä, perustaja Seimei

Takumi no Sato on pieni kylä, joka sijaitsee pienessä Jokimaassa[2] ja jonka Seimei-niminen käsityöläinen perusti noin sata vuotta sitten. Takumi tunnetaan siitä, että se tekee lukuisia eriomaisia aseita, joista useimmat se myi toisille ninjakylille.

Kuitenkin kävi ennen pitkää niin, että kun Takumiin hyökättiin tiettynä ajanjaksona useasti, se ei saanut avunpyynnöistään huolimatta tukea ninjakyliltä. Muutamat taidokkaimmista Takumin käsityöläisistä närkästyivät valtavasti ja tunsivat, etteivät muut kylät kunnioittaneet takumilaisia, jotka olivat tehneet toisille kylille mahtavia aseita. He päättivät kostaa toisille ninjakylille, etenkin viidelle suurelle ninjakylälle..

Neljä taitavaa käsityöläistä harjoitteli ninjataitoja kovemmin kuin toiset kyläläiset, pukivat päähänsä Takumin tunnuksella varustetut otsasuojukset ja lähtivät herättämään henkiin kylän perustajan ja mestarikäsityöläisen, Seimein. He suunnittelivat herättävänsä hänet henkiin Gaaran sisällä olevan Shukaku voimien avulla. He toimivat ryhmänä, joka tunnettiin nimellä Shitenshounin (suom. Neljä taivaallista (ilman)suuntaa). Ryhmä onnistuikin herättämään Seimein, mutta sekä ryhmä että Seimei tapettiin.

Entisiä ninjoja

Triviaa

Shintenshouninin jäsenten nimet edustavat kukin kutakin kiinalaista ilmansuunnan jumaluutta: Houki ('aarrekilpikonna') edustaa pohjoisen mustaa kilpikonnaa Genbua, Kujaku ('riikinkukko') edustaa etelenä tulipunaista lintua Suzakua, Ryuugan ('lohikäärmeen silmät') edustaa idän taivaansinistä lohikäärmettä Seiryuuta ja Suiko ('vesitiikeri') edustaa lännen valkoista tiikeriä Byakkoa.

Lähteet

Jaksot 216:sta 220:een.