Jakso 220

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
08.02.2007 Jakso 220
Lähtövalmistelut
Liittyvä tarina: Fillerikausi
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso220_yes.png

Ei
jakso220_no.png

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Naruton ystävät saapuvat tukemaan Narutoa ja Gaaraa heidän taistelussaan Seimeitä vastaan. Sakura parantaa Naruton vammoja, jotta tämä pääsisi jatkamaan taistelua.

Gaara melkein menettää Shukakun hallinnan, mutta onnistuu pakottamaan sen takaisin. Naruto ei pääse osallistumaan taisteluun, koska Gaara onnistuu voittamaan Seimein omin voimin. Gaara voittaa Seimein käyttämällä ensin Ryuusa Bakuryun ja sitten Saikou Zettai Hougeki, Shukaku no Houkoun, Gaara heittää hiekasta muodostuneen keihään Seimein chakraa imevän haarniskan läpi ja onnistuu haavoittamaan Seimeitä pahasti. Gaara surmaa Seimein käyttämällä Sabaku taisouta. Paikalle saapuvat Tsunaden lähettämät Kakashi ja Jiraiya, jotka tyytyvät toteamaan taistelun olevan jo ohi.

Naruto herää Konohan sairaalassa siihen, että Jiraiya seisoo tämän vieressä. Naruto ihmettelee missä ihmeessä Jiraiya on ollut ja onko tämä unohtanut kokonaan Naruton koulutuksen. Jiraiya kertoo etsineensä tietoja Akatsukista ja sanoo Naruton koulutuksen alkavan kun hän pääsee sairaalasta pois.

Konohan muutkin ninjat aikovat treenata kovasti jotta he eivät jäisi Naruton varjoon: Hinata harjoittelee Nejin kanssa ja Ino pyytää Sakuraa suosittelemaan Tsunadelle, että hän voisi aloittaa lääkärininja opinnot.


Tämä oli viimeinen fillerijakso