Jakso 091

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
14.07.2004 Jakso 091
Ensimmäisen Hokagen perintö. Kuoleman tuova kaulakoru
Liittyvä tarina: Kolme Sanninia
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso091_yes.png

Ei
jakso091_no.png

Naruto ottaa alussa yhteen Tsunaden kanssa, mutta ottelu ei ole kovin pitkä. Naruton Rasengan ei tee Tsunadeen vaikutusta ja Tsunade syyttää Jiraiyaa huonoksi opettajaksi. Tsunade lyö Naruton kanssa vetoa ettei Naruto kerkeä viikossa hallitsemaan täydellisesti Rasengania. Vedonlyönnin palkintona on Tsunaden kaulakoru, jolla on kuulemma todella suuri rahallinen arvo. Naruton hävitessä Naruto menettää rahansa. Naruto ottaa haasteen vastaan, mutta myöhemmin Shizune tulee kertomaan Narutolle kaulakorusta enemmän.

Kaulakorulla on haittapuolensa, jos joku toinen kuin Tsunade pukee korun, niin koru tuo kuoleman kantajalleen. Korulla on Tsunadelle kuitenkin paljon tunnearvoa. Hän antoi sen kerran pikkuveljelleen, Nawakille, 12-vuotis syntymäpäivälahjaksi. Myöhemmin Nawaki löydettiin kuolleena luolasta. On jäänyt mysteeriksi miten Nawaki kuoli, mutta raa'asti se kuitenkin tapahtui.

Jaksossa kerrotaan myös tarkemmin Tsunaden ja Danin yhteydestä, ja siitä kuinka heistä tuli rakastavaisia. Tsunade antaa kaulakorunsa myös Danille ja hänkin kuolee, huolimatta Tsunaden elvytyksestä. Naruto jatkaa näistä tiedoista huolimatta Rasenganin harjoittelua. Jiraiya kertoo Tsunadelle, että häntä on pyydetty pyytämään Tsunadea viidenneksi Hokageksi.