Shizune

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Shizune
Shizune.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): 28-29 vuotta
Ikä (Shippuuden): 31-32 vuotta
Sukupuoli: Nainen
Silmien väri: Mustat
Ninja-arvo: Naruto: Special Jounin (ja lääkintäninja) Shippuuden: Jounin (ja lääkintäninja)
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Jakso 86
Viimeinen esiintyminen:

Shizune on Tsunaden avustaja, lahjakas lääkintäninja ja niitä harvoja henkilöitä, joihin Tsunade luottaa täysin. Shizune käyttää aseenaan neuloja, joissa on myrkkyä kärjessä.

Tausta

Shizune on Tsunaden rakastajan, Danin, siskontytär. Kun Tsunade jätti Konohan, Shizune tuli hänen mukaansa avustajaksi. Tsunaden ja Shizunen suhde kehittyi niin vahvaksi, että Shizune alkoi pitää elämäntehtävänään huolehtia Tsunadesta. Hänestä tulikin Tsunaden ansiosta voimakas special jounin ja lääkintäninja. Shizunen taidot lääkinnässä vetävät vertoja vain Haruno Sakuran ja Tsunaden itsensä kykyihin. Shippuudenissa Shizunesta tuli varsinainen jounin.

Persoona

Toisin kuin Tsunade, Shizune on järkevä, harkitseva ja käytännöllinen nainen. Sen tuloksena hän yleensä hermoilee muun muassa Tsunaden uhkapeli-intoilusta. Shizune hoitaa myös Tsunaden lemmikkipossua, Tontonia.

Taidot

Shizunen ei ole nähty usein taistelevan, mutta hänen on taistelussa nähty käyttävän pääasiassa myrkkyjä, kuten esimerkiksi myrkytettyjä senbon-neuloja, joita hän ampuu käsivarteen kiinnitettävän ammuslaitteen avulla. Hän osaa myös syöstä suustaan myrkkykaasua.

Koska hän on lääkintäninja, hän pyrkii pitämään taistelussa etäisyyttä ja varomaan itsensä satuttamista, jotta hän voisi myöhemmin parantaa muita. Taistelussa hän kuitenkin on, ainakin Kabuton mukaan, todella voimakas ja tulinen vastus.

Lähteet

Triviaa

  • Shizunen jounin-asu muistuttaa muuten tavallista jounin-univormua, mutta siinä on ylipitkät hihat.
  • Masashi Kishimoton kirjoittamien hahmo-oppaiden mukaan Shizune on 168 cm pitkä ja painaa 49,2 kg. Hänen syntymäpäivänsä on 18. marraskuuta ja veriryhmä A.


Keskeisimmät hahmot
Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi, Yamato, Sai, Iruka, Shino, Hinata, Kiba, Akamaru, Chouji, Shikamaru, Ino, Gai, Neji, Lee, Tenten, Kolmas Hokage, Jiraiya, Tsunade, Shizune, Orochimaru, Gaara, Kankurou, Temari