Jakso 262

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Shippüden Jakso 042

10.01.2008 Jakso 262
Orochimaru vastaan Jinchüriki
Liittyvä tarina: Sasuke ja Sai
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso262_yes.png

Ei
jakso262_no.png

Synopsis

Orochimaru ja Mini Kyübin taistelu.


Juoniesittely

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Yamato lähestyy paikkaa, jossa Naruto on. Hän näkee Mini Kyübin. Yamato on todella huolissaan tilanteesta. Ei ole hyvä että Narutolle on kasvanut neljäskin häntä. Orochimaru aloittaa hyökkäyksen ja lähettää valtavan lauman käärmeitä Narutoa kohti. Jokaisen käärmeen suusta ilmestyy miekka, joilla ne osoittavat Narutoa kohti. Käärmeitä on tuhansia. Naruto tuhoaa kaikki käärmeet yhdellä käpälän heilautuksella. Siitä seuraava shokki aalto on valtava.

Sillalla Yamato ja Sakura ottavat aallon vastaan. Sakura kysyy onko Naruto aiheuttanut tämänkin. Yamato toteaa sen olevan totta.

Naruto murtaa taistelu paikan maata ja hyökkää maan kautta käpälillään Orochimarun kimppuun. Naruto jatkaa hyökkäämistä edelleen Orochimarun kimppuun. Yamato ihmettelee miten Naruto voi edelleen edes liikkumaan kun tuo hirveä chakra verhoaa hänet. Orochimaru hyökkää Naruton kimppuun käyttäen käärmettä. Mutta heti kun käärme koskee chakraa se kärventyy pois samoin käy Orochimarun keholle. Orochimaru luo taas nahkansa. Orochimaru hyökkää päin Narutoa ja lyö tätä kasvoihin. Naruto tekee vasta hyökkäyksen ja raapaisee Orochimarun kahtia. Hänen käärmeensä kuitenkin kokoavat hänet uudestaan.

Sillalla Kabuto toteaa ettei Sasori ole varmaan tulossakaan. Hänen mielestään Sasorin olisi pitänyt olla ainut, joka tiesi milloin tapaaminen oli. Hän ei edes kertonut muille Akatsukin jäsenille. Saati sitten ryhmä Konohasta ilmestyy paikalle. Kabuto ei usko että he olisivat voineet pakottaa tietoa Sasorista. Jos Sasori olisi kertonut Konohalle tapaamisesta, olisi Sasorin pakko kunnioittaa heidän voimiaan. Sakura kertoo Sasorin kuolleen. Kabuto on iloinen kuulleessaan uutisesta.

Naruto alkaa koota chakraa yhteen paikkaan. Orochimaru toteaa tilanteen käyvän vaaaralliseksi. Hän perääntyy vaistoteessan suuren vaaran. Hän toteaa jopa hänen kuolevan, jos hän ottaa suoran osuman tuosta chakrasta. Chakrasta on tullut pieni chakra pallo ja Naruto nielaisee sen. Saman tien chakra alkaa paisua Naruton sisällä. Hänen suustaan alkaa tulla höyryä ja hän ampuu säteen Orochimarua kohti. Orochimaru käyttää Sanjuu Rashoumon jutsua ja kutsuu kolme porttia. Naruton hyökkäys osuu portteihin ja tuhoaa portit ja lennättää Orochimarun todella pahasti ympäri. Maasta ilmestyy äkkiä miekka, joka osuu Narutoon. Miekkan toisessa päässä on Orochimaru. Naruto lentää hyökkäyksen voimasta sillalle saakka. Naruto pitää kahdella kädellä kiinni miekasta ettei se osuisi häneen. Sakura on järkyttynyt näkemästään.