Jakso 334

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
11.06.2009 Jakso 334
Sasuke vastaan Orochimaru
Liittyvä tarina: Orochimaru vs. Sasuke
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso334_yes.png

Ei
jakso334_no.png

Synopsis

Jaksossa taistelu Sasuken ja Orochimarun välillä alkaa.

Pitkä juoniesittely

TODOnotice.gif Tämä sivu sisältää juonipaljastuksia
Lopeta lukeminen tähän, jos et halua lukea juonipaljastuksia

Orochimarun keho on saavuttanut rajansa ja siirtyminen uuteen ruumiiseen on käsillä. Kabuto valmistaa Orochimarulle lääkkettä ja he alkavat muistella kolmenvuoden takaista Chuuninkoketta ja Konohan tuhoa. Orochimaru kertoo olevansa paras opettaja Sasukelle, koska hän ymmärtää Sasukea paremmin kuin kukaan muu.


Orochimaru muistelee, mitä kaikkea onkaan tehnyt Uchihan klaanin Doujutsun Sharinganin saamiseksi, ja muistelee kuinka epäonnistui yrittäessään saada Itachin Sharinganin. Orochimarun tila huononee entisestään ja alkaa yskimään verta, jolloin Kabuto lähtee hakemaan Orochimarulle vahvempia lääkettä.

Yhtäkkiä Chidori Eisou lävistää oven ja suunta Orochimarua päin. Hän torjuu tämän käsillään ja pyytää tekijää näyttäytymään. Ovi sivalletaan auki ja Sasuke astuu sisään. Sasuke kertoo Orochimarulle ettei hänellä ole enää mitään opittavaa häneltä ja että hän on heikko.

Taistelu alkaa ja Orochimaru muuttuu oikeaan olomuotoonsa, valtavaksi käärmeeseen jolla on valkoiset suomut. Orochimarun hyökätessä Sasuke muuttuu kirotun sinetin toiselle tasolle ja valmistautuu taisteluun.