Karashi

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Karashi
Karashi.png
© Studio Pierrot&Aniplex
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Ruskeat
Ninja-arvo: Siviili
Sukulaiset: Sanshou (äiti)
Ensi-esiintyminen: Jakso 152
Viimeinen esiintyminen: Jakso 157

Karashi on lahjakas kokki, Sanshoun poika ja hänen "Elämän curry"-ravintolansa perijä. Hän oli myös eräässä vaiheessa Kurosukin perheen jäsen.

Tausta

Karashia kiusattiin usein ennen kuin hän tapasi Rock Leen, ja hän näki Leen vahvana henkilönä ja roolimallinaan. Silti hän kuitenkin liittyi Kurosukin perheeseen nähtyään kuinka paljon Lee teki töitä kohentaakseen taitojaan shinobina.

Osa I

Vuotta myöhemmin, kun Raiga oli vallannut kylän ja pakottanut sen sen asukkaat työskentelemään hänelle, hän tapasi Leen uudestaan. Lee tuhosi yhdessä Naruton ja muun Team Gain kanssa Kurosukin perheen. Kun kaikki Karashin klaanitoverit päihitettiin, hän rukoili Leetä säästämään henkensä ja lupasi jättävänsä Kurosukin perheen.

Lupaus kuitenkin osoittautui tyhjäksi, kun hän myöhemmin auttoi juonessa tappaa Lee ja kumppanit, minkä takia kyläläiset yrittivät rangaista häntä. Vaikka Karashi petti heidät, Lee pysyi kärsivällisenä, ja antoi hänelle useaan otteeseen uusia mahdollisuuksia pitää lupauksensa. Tappojuonen epäonnistumisen jälkeen Lee sanoi kyläläisille "kehittävänsä" Karashia, siis harjoittamalla tätä tauotta, sen sijaan että he rankaisisivat häntä. Kuitenkin tämän jälkeen Karashi pysyi vain itsekkäänä pelkurina. Kun Raiga oli aikeissa tappaa hänet hänet (luulessaan että Karashi oli tappanut Ranmarun), Karashi syytti Team Gaita ja Narutoa ja houkutteli heidät Raigan luo väittämällä että Tenten tippui kalliolta.

Hän aikoi käyttää tätä suunitelmaa auttaakseen äitiään pakenemaan, mutta Sanshou vaati ravintolassa pysymistä ja ninjojen odottamista. Myöhemmin, kun Raiga oli kolkannut Naruton, Nejin ja Leen, Karashi auttoi äitiään tekemään oikeaa "Elämän currya". Tämän hän teki korjaamalla vanhan reseptin, josta Sanshou oli unohtanut osan, pelkästään nuuhkaisemalla currykeitosta. Currylla hän ja Tenten virvoittivat shinobit. Nykyisin Karashi kouluttaa Ranmarua tekemään Elämän currya samalla kun oli itse äitinsä Sanshoun oppilaana.

Lähteet