Team Asuma

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sanakirja.gif Tämä sivu kuuluu Wikin sanakirjaan
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin


Hakusana "Ino-Shika-Chou" johtaa tänne. Tarkoititko edellisen sukupolven Ino-Shika-Chou-tiimiä, jossa oli tämän tiimin jäsenten isät?


Team Asuma Shippuudenissa. Vasemmalta: Chouji, Shikamaru, Ino, Asuma.

Team Asuma (alias Team 10 tiimin genin-aikoina ja alias toisen sukupolven Ino-Shika-Chou) on yksi Konoha 11:een kuuluvista tiimeistä. Tiimin alkuperäinen johtaja oli Sarutobi Asuma, jonka kuoltua Hatake Kakashi ryhtyi tiimin väliaikaiseksi johtajaksi. Tiimin muut jäsenet ovat Nara Shikamaru, Yamanaka Ino ja Akimichi Chouji.

Team 10 ennen aikahyppyä. Vasemmalta: Asuma, Shikamaru, Ino, Chouji.

Sarjan alussa näytti siltä, ettei tiimi tule toimeen keskenään, sillä he riitelivät jatkuvasti. Myöhemmin kuitenkin osoittautuu, että tiimillä on koko Rookie 9:n parhaat yhteistyötaidot. Sarjassa nähtyjen taistelujen perusteella tiimin taktiikkana on yleensä ensin hidastaa ja estää vastustajan liikkeet ja vasta sitten iskeä kunnolla kiinni. Tiimin johtajalla, Asumalla oli hyvät taijutsun ja ninjutsun taidot, ja hän osasi myös käyttää hyvin veitsipariaan. Ino taas osaa hyvin ninjutsun, myös lääkintäpuolelta, Choujilla on taas murskaavat voimat, ja Shikamaru on hyvin älykäs ja osaa tehdä erinomaisia taistelutaktiikoita. Yhdessä tiimi on hyvin vahva kokonaisuus.

Tiimin lempinimi, Ino-Shika-Chou, on perintöä tiimin jäsenten isiltä: Yamanaka Inoichilta, Nara Shikakulta ja Akimichi Chouzalta. Heillä oli samanniminen tiimi. Saattaa olla, että tiimin perhesiteet ovat osasyy yhteistyön sujumiseen.

Triviaa

  • Ino-Shika-Chou on myös eräs loistava siirto Hanafuda-korttipelissä lähde?.
  • Shikamarulla, Inolla ja Choujilla näyttäisi olevan shippudenissa korvissaan täysin samanlaiset korvakorut.

Lähteet