Guren

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta
Underconstruction.png Artikkelin kieliasu vaatii oikomista.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
Underconstruction.png Artikkelin lähteet ovat puutteelliset.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
Moppi.gif Artikkeli kaipaa siivousta
Asiasta saattaa löytyä lisää täällä
Guren
Guren.jpg
© Studio Pierrot&Aniplex
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Nainen
Silmien väri: Mustat
Ninja-arvo: Nukenin
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Shippuuden 89
Viimeinen esiintyminen: Shippuuden 112 (Lähti pois sarjasta)


Guren on Orochimarun apulainen, joka käyttää kristallitekniikoita.

Tausta

Guren oli hyvin nuori, kun Orochimaru tuhosi hänen kylänsä. Orochimaru huomasi tällöin Gurenin harvinaisen Shouton- eli kristallitekniikan ja harkitsee tyttöä seuraavaksi "kehokseen".

Osa II

Myöhemmissä jaksoissa, kun hän joutuu Sanbin mahaan Naruton kanssa, Naruto opettaa hänelle asioita, ja hän alkaa muuttua. Hän sanoo rakastavansa Yuukimarua koko loppuelämänsä ja suojelevansa tätä.[1] Yuukimaru hyväksyy Gurenin, vaikka hän sai tietää, että Guren tappoi hänen äitinsä. Lopulta Rinji paljastuu Kabutoksi. Naruto ja Kabuto käyvät lyhyen taistelun, jolloin Guren yrittää paeta Yuukimarun kanssa. Kabuto huomaa tilanteen, ja summonoi Death scrollin avulla kuolleen Rinjin. Guren turvaa Yuukimarun kristalli-suojallaan, ja alkaa taistella kuollutta Rinjiä vastaan. Rinji kertoo,että kirstallitekniikat ovat hyödyttömiä hänen Bat Tekniikkaa vastaan, joten Guren pitää Rinjin käsiä irti toisistaan, jolloin Rinji ei voi hallita lepakkoita. Guren käyttää kristallitekniikkaansa "kristallitoituakseen" Rinjin kanssa. Näin hän todenäköisesti uhraa itsensä pelastaakseen Yuukimarun. Yuukimaru murtuu nähtyään Gurenin kuolevan, jolloin hänen kykynsä purkautuu.

Toisaalla Sanbin sinetöinti-ryhmä yrittää sinetöidä Sanbia, mutta epäonnistuu Yuukimarun voimian takia. Naruto yrittää pysäyttää Yuukimarun, mutta tämä on mahdotonta suojakentän takia. Sanbi lähtee lähestymään Narutoa ja Yuukimarua. Naruto päättää summonoida Gamakichin ja Gamatatsun muistaessaan, että ei pysty käyttämään Fuuton, Rasenshurikenia. Naruto ja kumppanit miettivät, mitä tekisivät, kun Sanbi lähestyy heitä. Lopulta Gamakichi keksii suunnitelman. Gamatatsu lähtee hakemaan Myobokuzanista öljyä. Kun Gamatatsu palaa, Naruto tekee Gamatatsun kanssa Fuuton, Gama Teppoun muunnoksen, Fuuton, Gamayu Endanin, jonka Gamakichi sytyttää tulen tulijutsullaan. Tästä syntyy mahtavan iso "tulipalo" jonka seurauksena Sanbi lähtee pois. Yuukimaru viedään takaisin Konohan ninjojen taloon lepäämään. Seuraavana päivänä he saavat käskyn Tsunadelta,että heidän pitää palata takaisin Konohaan. Naruto vartio Yuukimarua,mutta nukahtaa. Kun Naruto herää,hän huomaa,että Yuukimaru on kadonnut. Hän lähtee metsään etsimään häntä,kunnes löytää pensaasta Kristalli-Camellian,joka loistaa ja on ehjänä. Naruto hymyilee,ja lähtee takaisin taloon. Aamulla muut huomaavat,että Yuukimaru on kadonnut,jonka toimesta mm. Rock Lee ja TenTen haluavat lähteä etsimään häntä. Shino muistuttaa,että Yuukimarusta ei ole Orochimarulle eikä Akatsukille enää hyötyö,koska hän menetti voimansa viimeisessä voiman purkautumisessa. Niinpä he päättävät lähteä. Kun Naruto ja kumppanit ovat lähtemässä,kun Naruto näkee kalliolla vilauksen Yuukimarusta,Gurenista ja Gozusta. Jaksossa selviää,että Gozu pelasti Gurenin kristallivankilastaan,koska Guren oli aikoinaan antanut vettä hänelle,kun hän oli kuolemaisillaan Orochimarun vankilassa. Gozu on myös ihastunut Gureniin. Gozu, Guren ja Yuukimaru todennäköisesti lähtevät tämän jälkeen pois sarjasta.

Lähteet

Triviaa

  • Guren sanoi Yuukimarulle, että hänen kirstallitoitu valkoinen kamelia-kukka kuolee vasta, kun Gurenkin on kuollut. Naruto Shippuudenissa, kun hän kristallitoituu Rinjin kanssa ja tippuu järveen, Yuukimarun kädessä oleva kristallitoitunut kamelia ei ole murskautunut, joten Gurenin kuolemasta ei olla varmoja.