Jakso 067

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
14.01.2004 Jakso 067
En ollut myöhässä turhaan! Äärimmäisen salainen tekniikka - Chidori on muodostettu!!
Liittyvä tarina: Chuunintesti
Onko katsomisen arvoinen?

Kyllä
jakso067_yes.png

Ei
jakso067_no.png

Kakashi ilmestyy Yleisön joukkoon seuraamaan ottelua, Kakashi tapaa siellä Gain joka kertoo Kakashille että jotain on pielessä. Gai käskee Kakashia seuraamaan ottelua mutta pysymään silti valppaana jos jotain yllättävää tapahtuu.

Sasuke ja Gaara aloittavat ottelunsa, Gaaran sisäinen hirviö näyttäisi pyrkivän ottamaan vallan Gaarasta. Sasuke aloittaa taistelun perus hyökkäyksillä, Gaara ei edes silmiään räpsäytä hyökkäyksien edessä. Sasuke kuitenkin yllättää Gaaran lisäämällä vauhtia, vauhti on yhtä nopea kuin Leellä jonka Gaara huomaa hyvinkin nopeasti. Lee ja Gai hämmästelevät sitä kuinka nopeasti Sasuke on oppinut Leen taistelu tyylin vain kuukaudessa kun Leeltä se vei monta vuotta.

Gaara suojautuu hiekkapalloon otettuaan monta osumaa Sasuken iskuista, Sasuke on vain tyytyväinen siitä että Gaara asettuu aloilleen. Sasuke rupeaa valmistelemaan uusinta liikettään jonka Kakashi hänelle opetti. Sasuken uusin liike on Chidori jonka tämä onnistuu pamauttamaan Gaaran hiekkapallon sisälle. Gaara ottaa ensimmäisen kerran elämässään kunnolla osumaa, tämä tuska saa Shukakun pääsemään voitolle Gaarasta.

Tällävälin vihamieliset ninjat aloittavat hyökkäyksensä Konohaan.