Jinchuuriki

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Sanakirja.gif Tämä sivu kuuluu Wikin sanakirjaan
Underconstruction.png Artikkelin sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Henkilöä, jonka sisään on sinetöity yksi bijuuista, kutsutaan jinchuurikiksi[1]. Heitä on käytetty sodissa aseina bijuulta saamiensa uskomattomien voimien takia. Sinetöidyn pedon voi poistaa jinchuurikista sinetöintijutsulla, joka vapauttaa saman verran energiaa kuin mitä bijuu on käyttänyt. Jos peto poistetaan, jinchuuriki kuolee[2], mutta toisaalta jos jinchuuriki kuolee bijuu sisällään, mitä oletettavammin myös jälkimmäisenä mainittu kuolee. Hengissä pysyminen olisikin syy sille, miksi bijuut auttavat jinchuurikeja luovuttamalla voimiaan näiden käyttöön.

Akatsuki käytti Fuuin Jutsu, Genryuu Kyuu Fuujin-jutsua poistaessaan Shukakun Gaarasta, mikä kesti heiltä kolme päivää ja yötä. Sen lisäksi heiltä jokaiselta tarvittiin ainakin 30% henkilön chakrasta[3].

Triviaa

  • Ainakin joillain jinchuurikeilla näyttää olevan joitain tunnusmerkkeja, jotka ilmentävät heidän sisällään olevaa petoa: Narutolla on poskissaan kettumaiset viiksikuviot, Gaaralla taas on supikoiramaiset mustat renkaat silmiensä ympärillä. Nii Yugitolla taas on kissamaisen kapeat silmät.

Lähteet

  1. Manga: osa 29, luku 261
  2. Manga: osa 29, luku 261
  3. Manga: osa 29, luku 255