Rikudou Sennin

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Rikudou Sennin
RikudouSennin.png
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Ei tiedossa, (Rin'negania) käyttäessään lilahtavan harmaat
Ninja-arvo: Jinchuuriki
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Shippuuden jakso 128
Viimeinen esiintyminen:

Rikudou Sennin oli legendaarinen henkilö, jonka sanottiin olevan ninjamaailman perustaja ja modernin ninjutsun kehittäjä, mikä teki hänestä ensimmäisen kunnon ninjan.

Tausta

Jiraiyan mukaan Sennin oli pappi, joka ilmestyi kauan aikaa sitten loppumattoman sodan aikakaudelle. Hän oli ensimmäinen, joka selitti totuuden chakrasta ja yritti käyttää voimiaan ja älyään saadakseen maailmaan sodan sijasta rauhan. Sennin matkusteli ympäri maailmaa levittäen ideoitaan ja uskontoaan, jota kutsuttiin nimellä Ninshuu. Tästä kehittyi vähitellen ninjutsu. Senninin suuret tavoitteet ja pyrkimys luoda rauha sodan repimään maailmaan aiheuttivat sen, että hänet tunnettin laajalti Tämän Maailman Pelastajana (Kono Yo no Kyuuseishu).

Vuosisatoja myöhemmin Rin'negan ilmestyisi Nagatolle. Nagaton yhteyttä Senniniin ei tiedetä, mutta Jiraiya uskoo, että Sennin olisi jotenkin "syntynyt uudestaan" Nagatona nykyiselle aikakaudelle.

Ulkonäkö

Vaikka Sennin on esiintynyt vain siluettina, hänen ulkonäöstään voidaan sanoa muutamia asioita. Hänellä oli pitkä, piikikäs tukka, niinkuin Uchiha Madaralla. Hän käytti takkia, jossa oli korkea, avoin kaulus, tai haarniskaa, joka oli samanlainen kuin Senju Hashiramalla, joka näyttää hänen kuuden magataman kaulakorunsa. Hänellä oli myös sarvet otsassaan. Tämä tosin voi olla vain melko samanlainen otsasuojus kuin Jiraiyalla.

Taidot

Senninin on näytetty kantavan kahta esinettä. Toinen näytti olevan miekka ja toinen oli shakujou, budhalainen rukoilusauva, jota voi myös käyttää tehokkaasti aseena.

Rin'negan

Senninin on sanottu olevan ainoa henkilö, joka on onnistunut hallitsemaan Rin'negania täydellisesti, joka luultavasti oli taustaa toisten suurten doujutsujen, Sharinganin ja Byakuganin, synnyille. Senniniä on arvostettu yhtenä legendaarisimmista henkilöistä Naruton maailmassa, ja hän on mitä luultavammin voimakkain koskaan elänyt ninja.

Triviaa

Underconstruction.png Osion sisältö on puutteellinen
Voit auttaa Wikin laajenemista tarkentamalla artikkelia. Artikkelin muistiinpanoja saattaa löytyä tarkistuslistasta

Lähteet