Pain

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Pain(Nagato)
Akatsukin johtaja anime.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Liilahtavanharmaat, "tikkataulukuvio"
Ninja-arvo: Akatsukin johtaja
Elementti: Kaikki elementit (Rin'neganin kanssa)
Ensi-esiintyminen: Jakso 135(hologrammissa), jakso 300 (epäselvästi)
Viimeinen esiintyminen:


Tämä sivu kertoo mangaa spoilaamattomasti Akatsukin johtajasta, Painista. Jos haluat tietää, mitä mangassa on kerrottu hänestä, katso tämä sivu.

Painin oikea nimi on Nagato.

Tähän mennessä Pain on näyttäytynyt lähinnä hologrammeissa Akatsukin kokouksissa. Uusimmissa Shippuudenin jaksoissa häntä on näytetty oikeastikin: muun muassa 80:nnessä jaksossa Pain näytetään epäselvästi, mm. kaukaa kuvattuna ja kasvojen puolivälistä alaspäin, jaksossa 114 hänet näytettiin selkeästi ja jaksossa 125 kerrotaan Painin nimi.

Luonne

Pain näyttää inhoavan sitä, että Akatsukin jäsenet soimailevat jatkuvasti toisiaan: hän esimerkiksi ärsyyntyi, kun Kisame kutsui Kakuzua ja Hidania "zombikaksosiksi". Useimmat akatsukilaiset kutsuvat Painia kunnioittavasti Johtajaksi. Tähän mennessä vain Hidan ei ole osoittanut kunnioitusta Painia kohtaan.

Kyvyt

Myöhemmin shippudenissa näytetään Painin jopa taistelevan Jiraiyaa vastaan vaikkakin taistelussa nähtiin kuusi painia (myös kuvan pain). Jopa yksi näistä Paineista oli yksin tarpeeksi vahva pakottaakseen Jiraiyan Sennin Moodoseen. Joka Painillä näyttää myös olevan jokin erikoiskyky kuten esim. summonointi. Jiraiyan onnistuu selvittää kuuden Painin salaisuus juuri ennen kuolemaansa. Nähtävästi kaikki Painit, Yahikon ruumista lukuunottamatta ovat kaikki Jiraiyan aikaisemmin kohtaamia ninjoja, kuten Fuuma-klaanin jäsen, jonka otsaan tekemästäään arvesta Jiraiya tämän tunnistaa. Jiraiya ei kuitenkaan ehdi kertoa kellekkään havainnostaan enne kuolemaansa.

Triviaa

  • Ennen aikahyppyä Naruto-animessa hologrammi-Painin silmät olivat moniväriset (ks. Kuvagalleria). Masashi Kishimoto on kuitenkin kolmannessa hahmo-oppaassaan kuvannut, että silmät ovat oikeasti yksivärisen liilahtavanharmaat. Erehdys johtuu luultavasti siitä, että mangassa ei juuri käytetä värejä. Shippuudenin jaksossa 80 silmät on kuitenkin muutettu oikean värisiksi.

Kuvagalleria

Rin'negan.JPG Hologrammi-Pain.JPG Pain ja maisemat.JPG Rin'negan aito.JPG

Ensimmäisessä kuvassa on kuvattu Painin hologrammi ennen aikahyppyä, toisessa aikahypyn jälkeen. Huomaa silmien värin muuttuminen. Kolmannessa kuvassa on tähänastisesta animesta yksi harvoista kohtauksista, jossa Pain esiintyy itsenään (Shippuudenin jakso 80). Neljännessä kuvassa on lähikuva hänen silmästään.

  1. Narutopedia