Sasorin vanhemmat

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Sasorin vanhemmat
Sasorin vanhemmat.png
Sasorin äiti ja isä vauva-Sasori sylissään, © Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto):
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies ja nainen
Silmien väri: Ruskeat (äiti), tuntematon (isä), nukeilla keltaiset
Ninja-arvo: Tuntematon
Elementti:
Ensi-esiintyminen: Shippuuden jakso 22
Viimeinen esiintyminen: Shippuuden jakso 27

Sasorin vanhempien nimiä ei ole koskaan kerrottu, vaan heihin on vain viitattu äitinä (jap. Haha) ja isänä (jap. Chichi). Isä oli Chiyon poika, äiti taas miniä.

Hatake Sakumo tappoi Sasorin vanhemmat kolmannen suuren ninjasodan aikana, mikä oli syy sille, miksi Sasori (tuolloin pieni lapsi) päätyi Chiyon huomaan. Opittuaan joitain marionettien teko- ja hallintataitoja Sasori teki kaksi nukkea, jotka oli muotoiltu aivan hänen vanhempiensa näköisiksi. Näin Sasori toivoi voivansa kokea vielä vanhempiensa rakkauden. Yritys kuitenkin epäonnistui, sillä nuket eivät olleet elollisia olentoja, ja Sasori menetti niihin mielenkiintosa ja lähti pian pois Hiekkakylästä jättäen ne. Tämän jälkeen Chiyo otti nuket huomaansa.

Sasorin kuolema hänen vanhempiaan esittävien nukkien käsissä

Chiyo lisäsi nukkeihin paljon hyökkäysominaisuuksia niin että niitä saattoi käyttää taistelussa. Molempien nukkien käsivarsiin oli asennettu chakrakilvet ja sormiin leikkaavat teräslangat. Äitinukke kantoi lisäksi katanaa, kun taas isänukella oli ketjullinen kunaita. Chiyo käytti näitä nukkeja vuosia myöhemmin taistellessaan Sasoria vastaan, joskin Sasori eliminoi nuket helposti liikkumattomiksi Kolmannen Kazekagensa rautahiekalla. Kun Kolmas Kazekage oli tuhottu ja rautahiekan vaikutus hälventynyt, Chiyo laittoi nuket lävistämään Sasorin sydämen ja asettumaan samalla halauksen muotoon. Näin Chiyo salli Sasorin olla lähellä vanhempiaan kuollessaan kun ei voinut olla sitä eläessään.