Uchiha Obito

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Profile.gif Tämä sivu kuuluu Wikin hahmoihin
Underconstruction.png Artikkelin tiedot vaativat tarkistusta.
Tarkempia tietoja saattaa olla tarkistuslistassa.
Uchiha Obito
Obito.jpg
© Masashi Kishimoto
Ikä (Naruto): 13 vuotta (kuollut)
Ikä (Shippuuden):
Sukupuoli: Mies
Silmien väri: Musta
Ninja-arvo: Chuunin lähde?
Elementti: Tuli
Ensi-esiintyminen: Jakso 72 (flashbackissa), Jakso 339 (kunnolla)
Viimeinen esiintyminen: Jakso 340

Uchiha Obito oli Kakashin kanssa samassa ryhmässä (jonka kolmas jäsen oli lääkintäninja Rin ja johtaja Namikaze Minato). Kakashi kunnioittaa nykyisin Obiton muistoa. Obiton menneisyys on silti vielä hämärän peitossa, mutta on tiedossa että hän oli sukua Uchihoille.

Obito oli esiintynyt ennen Kakashi Gaidenia animessa kahdesti: ensiksi jaksossa 72 flashbackissa ja sitten jakson 284 bonusvideon valokuvassa.

Obito kuoli Kakashi Gaidenin tapahtumien yhteydessä pelastaessaan Rinin ja Kakashin putoavan kivikasan alta ja jäädessään itse kivien alle. Ennen kuin hän kuoli, hän antoi toisen Sharingan-silmistään Kakashille. Tämän kirurgisen silmäleikkausoperaation suoritti Rin. Ennen kuolemaansa hän ajatteli, että hän ei ollut ehtinyt kertoa Rinille, että hän rakastaa tätä.

Obito oli aina sitä mieltä, että sääntöjen noudattaminen ei ole aina kaikki kaikessa, vaan ystävistä huolehtiminen on tärkeämpää. Hän myöhästeli lähes aina tapaamisista ja suhtautui melko välinpitämättömästi sääntöihin, mikä ei miellyttänyt silloin säännöistä ja määräyksistä pikkutarkkaa Kakashia. Obiton kuoleman aikaiset tapahtumat kuitenkin vaikuttivat Kakashiin syvästi, joten nykyisin Kakashi pitää tiimitoverien selviytymistä tärkeämpänä kuin sääntöjen tarkkaa noudattamista ja myöhästelee järjestään tapaamisista.

Triviaa

  • Obiton syntymäpäivä on 10.Helmikuuta
  • Manga luvussa 600 paljastuu, että Tobi on oikeasti Obito

Lue lisää