Inuzuka

Naruto.fi Wikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Inuzuka-klaanin jäseniä. Vasemmalta: Inuzuka Tsume, Kuromaru, Inuzuka Hana Haimaru Sankyodain keskellä.

Inuzuka-klaanilla on vahva side koiriin (tosin tiettävästi jotkut jäsenet suosivat susia). Kullekin klaanin jäsenelle annetaan nuorena koira, jonka kanssa hän kasvaa ja kouluttaa tätä, mikä tekee heistä erottamattoman kaksikon taistelussa. Klaanin jäsenillä tiedetään myös olevan hyvä hajuaisti. Jokaisella klaanin jäsenellä on myös luonteenomaiset merkit poskissaan sekä usein viirumaiset pupillit ja muutenkin melko villi ulkonäkö.

Jäsenet

Triviaa

  • Tunnettujen Inuzuka-klaanin ihmisjäsenten nimet tarkoittavat kukin tiettyä koiran ruumiinosaa (Kiba (torahammas), Tsume (kynsi), Hana (nenä)), kun taas koirien nimet tarkoittavat jotain väriä (aka (punainen), kuro (musta), hai (harmaa)).
  • Sana "inuzuka" voidaan suomentaa "koirien talo". Nimi on peräisin samannimiseltä japanilaiselta Edo-kauden klaanilta, joka oli yksi Chiba-prefektuurin vahvimmista klaaneista. Klaanin jäsenet tunnettiin "koirasotureina", ja he palvoivat kiinalaisen eläinradan koiraa, Inua. Itse klaanin nimi on alun alkaen peräisin Hakkenden-nimisestä romaanista, joka kertoi koirasamuraista.

LähteetKlaanit
Aburame, Akimichi, Fuuma, Hyuuga, Inuzuka, Kaguya, Kamizuri, Nara, Uchiha, Wagarashi, Wasabi, Yamanaka
Muut ryhmät
ANBU, Akatsuki, Hebi/Taka, Kiri no Shinobigatana Nananin Shuu, Kurosuki, Ne (Root), Oto no Yonin Shuu